Žilková vyrazila do Izraele a... Cesta plná problémů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Žilková vyrazila do Izraele a... Cesta plná problémů!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Foto Aha! – Jakub Poláček, Instagram.com)

Nezastavily ji zdravotní problémy ani bombové útoky! Jak jen to bylo možné, sedla Veronika Žilková (59) na první letadlo a vydala se do bombardovaného Izraele za manželem, velvyslancem Martinem Stropnickým (64).

Herečka se tam vrací po dlouhých 13 měsísích. „Sebrala jsem odvahu a letím na pár dnů navštívit svého muže. A jedu já a mé ječné zrno, které už tři týdny navzdory všem mastičkám a radám odolává,“ popsala před odletem vyfešákovaná Veronika, která nezapomněla na šaty a podpatky, aby se manželovi líbila. „Před pár hodinami tam ještě byl válečný konflikt, tak doufejme, že přistanu v pořádku...“ strachovala se.

Smutná Žilková zrušila společné Vánoce. A překvapivá zpráva Ivany Gottové

Video se připravuje ...

Přistání sice proběhlo v pořádku, avšak na letišti v Tel Avivu ji čekala jiná nepříjemnost. „Musím do karantény, protože Izraelci nevěří očkování! A nevěří to nikomu na světě, takže musím jít na krevní testy a po testech pak smím mezi lidi. Snad mě někde vezmou na odběry, abych se v neděli mohla vykoupat,“ posteskla si Žilková.

Žilková se sbíječkou: Covid ze mě udělal herečku bez práce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
4. 6. 2021 • 07:40

Odporná dvojice za peníze všech vyskok

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.