Trávníček po zásahu policie: Zranění! Přijde o StarDance? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Trávníček po zásahu policie: Zranění! Přijde o StarDance?

Pavel Trávníček
Pavel Trávníček (profimedia)

Perné dny teď zažívá Pavel Trávníček (70). Poté, co policie zasahovala v jeho domě, kam ji kvůli neshodám přivolala jeho manželka Monika (35), si princ z Popelky přivodil bolestivé zranění. Má výron kotníku, což může ohrozit přípravy na taneční show StarDance, v níž bude na podzim jednou z hlavních hvězd.

K manželským rozepřím si tak herec musí ještě léčit poraněný kotník. „Ten výron jsem si udělal na zahradě a bolí to. Byl jsem i u doktora, naštěstí se mi tam nic neutrhlo. Doufám, že se vše rychle zahojí a budu se moci vrhnout na tréninky kvůli StarDance, které naštěstí ještě nezačaly,“ podotkl Trávníček. Pokud by se ale výron kotníku hojil déle, může situace do příprav na soutěž už zasáhnout, a to by pro něj rozhodně nebylo dobré.

Poslední dny byly u Trávníčkových vůbec velmi dramatické. Herec si postěžoval, že na něj manželka o víkendu zavolala policii. Monika ale tvrdí, že měla pouze strach, co se děje s jejím muže a jejich synem Maxíkem (4). „Nereagoval mi na telefon a pak neotvírali dveře. Takže jsem musela přivolat policii, aby zjistili, zda je vše v pořádku, zdali se něco nepřihodilo,“ napsala ve včerejším prohlášení na Facebooku Trávníčková.

Drama u Trávníčka! Monika na něj zavolala policii. A herec Noha měl infarkt na natáčení

Video se připravuje ...

Noční drama aneb Policie říká něci jiného

Policie, jež zasahovala v domě Trávníčkových v noci z pátku na sobotu, ale tvrdí něco jiného. „Můžeme potvrdit, že v sobotu krátce před druhou hodinou ranní jsme vyjížděli v Mnichovicích k řešení případu a prověření oznámení o narušení občanského soužití mezi partnery. Více v tuto chvíli nebudeme komentovat,“ sdělil v pondělí deníku Aha! mluvčí policie Praha-venkov Zdeněk Chalupa.

Pavel Trávníček vzdal účast ve StarDance: Monika ho vrátila do hry

Video se připravuje ...



Přečtěte si
travina
4. 6. 2021 • 05:04

Ať si Trávníček barví vlasy, nebo nebarví ... stále je to šaramantní muž! Svěcený je proti němu ohavný chlap a vždycky ošklivý byl, fůůůůůj Kam dala ta KOBYLA oči, to fakt nechápu!!!!!!!!

AliAlice
3. 6. 2021 • 08:34

To se mu to s šeredou povedlo...

mbmb
3. 6. 2021 • 05:55

zatočí s princem už se děda nevzpamatuje ! Burkina a primitivka od pohledu.Ostatne Doremi si může zpívat spolecne

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.