Hvězda Slunečné Eva Burešová (27) zažívá smutné dny: OPUSTIL JI FOREJT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Hvězda Slunečné Eva Burešová (27) zažívá smutné dny: OPUSTIL JI FOREJT!

Eva Burešová
Eva Burešová (FTV Prima)

Velkou zkouškou projde láska Evy Burešové (27) a Přemka Forejta (34)! Doby, kdy byly restaurace zavřené a známý kuchař mohl s hvězdou seriálu Slunečná trávit spoustu času, jsou už pryč. Přemek musel svou milou opustit a vrátit se do Olomouce!

Dlouho utajovaný vztah herečky a porotce MasterChefa přišel v době, kdy kvůli vládním restrikcím musela být uzavřena i olomoucká restaurace, kterou Forejt nejen vlastní, ale je i jejím šéfkuchařem a tváří. Zamilovaný pár měl tak možnost trávit spolu veškerý volný čas. „To je teď ale minulostí a oba začali zažívat vztah na dálku. Přemek totiž plánuje pro svou restauraci nové menu a to mu zabírá hodně času,“ svěřil deníku Aha! zdroj z okolí páru.

Byznys na prvním místě

Burešová patří mezi hodně vytížené herečky, a tak jim nezbývá, než udržovat vztah po telefonu. „To, že je pro Forejta teď dění v jeho podniku na prvním místě, ukázal i minulý týden, když nedorazil na křest knihy vítěze MasterChefa Romana Staši. V té chvíli už byl na Moravě a připravoval se na znovuotevření restaurace,“ prozradil zdroj.

Za všechno může čas

Uvidíme, jak to s Evou a Přemkem bude dál. Se svým předchozím partnerem, tanečníkem Matyášem Adamcem (21), se ale Eva měla dle svých slov rozejít právě z nedostatku času...

Hvězda Slunečné Eva Burešová má nový videoklip: Malý princ letí do světa

Video se připravuje ...

Hospodu zachraňuje i v Ordinaci!

Porotce MasterChefa zachraňuje nejen svou restauraci, ale také bar U čerta v seriálové Ordinaci! V dnešním předposledním díle si Přemek Forejt zahraje sám sebe. Přišel k tomu jako slepý k houslím. „Nakoukl jsem z vedlejšího studia, kde se točí MasterChef, zaklepal, hezky pozdravil a zeptal se, jak se tu mají. Dali mi do ruky nějaký papír a poslali mě do maskérny,“ prozradil Forejt.

„Původně jsem si myslel, že budu hrát nějakého grázla. V předposledním dílu se ale objevím sám za sebe, takže jsem si svůj herecký sen splnil zatím jen napůl,“ dodal vesele. Forejt se pokusí vytáhnout z bryndy lékaře Marka a Vojtu v podání Štěpána Benoniho (36) a Ivana Luptáka (34), kteří si pronajali bar U čerta a podnikání jim přerůstá přes hlavu. Seriál už ale nezachrání. Příští čtvrtek odvysílá televize Nova poslední díl.

Hvězda Slunečné Eva Burešová poprvé veřejně s přítelem a všemi dětmi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.