Brzobohatý se ženou Taťánou: Ondřej odtajnil bolestný dluh | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Brzobohatý se ženou Taťánou: Ondřej odtajnil bolestný dluh

Taťána G. Brzobohatá s manželem Ondřejem
Taťána G. Brzobohatá s manželem Ondřejem (Profimedia.cz/Empresa media)

Herec Radoslav Brzobohatý (†79) měl před svým nečekaným skonem velké přání. Chtěl vnouče, jak smutně prozdradil jeho talentovaný syn Ondřej G. Brzobohatý (38).

„Táta si přál vnuka. Ale to na něj šlo až těsně před smrtí. Měl zvláštní období, kdy začal vyrukovávat s věcmi, o kterých nikdy předtím nemluvil. Zděsil jsem se, co se děje. A pak najednou přišla zubatá,“ prozradil na slavného tátu Ondřej G. Brzobohatý v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. A byla ještě jedna touha, kterou Radoslavu Brzobohatému nesplnil.

Ondřej Brzobohatý: Ztratil se na Mallorce a málem ho zabili

Video se připravuje ...

„Já jsem musel hrát na housle, to byla ambice mého otce, který byl lidový šumař a chtěl ze mě mít druhého Hudečka, ale mně to nešlo, nesnášel jsem housle. Táta to nesl těžce. Do sedmnácti jsem u houslí zůstal a učil jsem se pár opusů, které táta chtěl, abych hrál. Ale pak jsem mu řekl, že je to marný,“ dodal už se smíchem sympaťák Ondřej.

Taťána a Ondřej Gregor Brzobohatý: Chodíme na terapii, abychom udrželi vztah

Video se připravuje ...



Přečtěte si
alusinek
27. 5. 2021 • 12:04

Od Taťány se Gregor asi tatínkem jen tak nestane.Ta má jiné plány Škoda že se Brzobohatý vnoučete nedočkal,měl by z něj radost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.