Sázkové kanceláře mají jasno: Toto jsou favoriti StarDance! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Sázkové kanceláře mají jasno: Tohle jsou favoriti letošní StarDance!

Tomáš Verner má jako krasobruslař ve StarDance výhodu, myslí si ostatní.
Tomáš Verner má jako krasobruslař ve StarDance výhodu, myslí si ostatní. (Blesk)

Favoritem letošní řady StarDance je podle sázkových kanceláří herec Jan Cina (33). Ten již v pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas předvedl hudební talent, zároveň však také dokázal, že tanec mu cizí není. Poradí si ale i s tím společenským?

„Těším se. To těšení se skládá z více věcí. Je tam nějaká obava z toho, jestli to zvládnu. Ale je tam i těšení na nový kolektiv. Jak na účastníky, tady nás označují ‚vipky‘ nebo ‚netanečníci‘, což je možná lepší, tak i na profesionální tanečníky,“ prozradil herec webu iDnes.cz.

Vzhledem ke skutečnosti, že má Jan Cina nějakou tu taneční průpravu díky muzikálům, se může zdát, že má oproti svým kolegům jistý náskok. „Asi lehce. Ale se společenským tancem zkušenost vlastně nemám. Myslím, že mi chybí trošku i nějaká láska pro něj, protože mě to nikdy tak jako nebralo. To bude pro mě také úkol, najít tuto lásku a zalíbení v těch tancích. Takže uvidíme,“ svěřil se Jan Cina.

StarDance ulovila Jana Cinu: Snažím se pracovat se svým tělem

Video se připravuje ...

Ačkoli jsou všichni soutěžící i tanečníci odhaleni, taneční páry budou rozděleny až v létě. Vedle Jana Ciny je favoritem na vítězství i Tomáš Verner. „Pohybové předpoklady má ale i krasobruslař Tomáš Verner, který by mohl zabodovat s kurzem 5:1. Shodný kurz 7:1 má farářka Viktorie Martina Kopecká a herečka Marika Šoposká. Stříbrná olympijská medailistka, tenistka Andrea Sestini Hlaváčková, získala od bookmakerů ‚startovní‘ kurz 9:1, zpěvák Mirai Navrátil 11:1,“ oznámila mluvčí Chance Markéta Světlíková.

Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.