Velká změna ve Slunečné: Hvězda Specialistů vypeče Holubovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Velká změna ve Slunečné: Hvězda Specialistů vypeče Holubovou!

Eva Holubová se bude divit!
Eva Holubová se bude divit! (Foto Aha! – Pavel Machan, Instagram.com)

Ze Specialistů do Slunečné! Více než rok poté, co definitivně vysvlékla uniformu kapitánky Zuzany Májové z nováckého krimiseriálu, se Zuzana Kajnarová (38) objeví v nové roli u konkurence. V nejsledovanějším primáckém seriálu se už dnes večer poprvé objeví na obrazovce jako ztracená dcera Evy Holubové (62).

Pravá ruka Linhartů Hana Schwartzmüllerová v podání Holubové přišla kdysi dávno při pokusu o emigraci o malou dceru, která byla za nejasných okolností dána k adopci. Zásluhou svého chlebodárce, kterého představuje Maroš Kramár (62), se s ní po letech setká. A nejen s ní – díky dceři Anně, která má malého syna, Hana zjišťuje, že už je dokonce babičkou! „S Evou jsme se osobně neznaly. Je neuvěřitelně laskavá, milá a je s ní legrace,“ pochvaluje si Kajnarová.

Eva Holubová: Dcera mě nejvíc ovlivnila tím, že mi dodala sebedůvěru

Video se připravuje ...

Charakter její postavy se ale po příchodu do Slunečné velmi změní. „Začínám jako dcera, která je milá, ale protože se Anně naskytne situace, které využije, tak se její charakter trochu změní,“ naznačuje herečka, že svou seriálovou mámu vypeče. „Mám přislíbeno, že se to zlepší, a nebude ze mne úplná potvora,“ prozrazuje něco z děje. Slunečná se točí už druhým rokem a někdy je složité začlenit se do rozjetého kolosu. V tomto případě to ale prý byla hračka. „Lidi jsou sehraní, jsou na sebe zvyklí a do toho se dobře nastupuje. Navíc myslím, že už jsem docela zkušená, takže jsem do toho vplula poměrně snadno,“ přiznává Kajnarová.

Slunečná: Svatba Lucie Benešová a Jana Šťastného

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
19. 5. 2021 • 16:00

yokky
19. 5. 2021 • 15:59

yokky
19. 5. 2021 • 15:59

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.