Slunečná jako Hříšný tanec: Scéna, na kterou si musíte počkat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Slunečná jako Hříšný tanec: Scéna, na kterou si musíte počkat

2021 Jako kdyby Jan a Denisa hráli v Hříšném tanci.
2021 Jako kdyby Jan a Denisa hráli v Hříšném tanci. (Foto FTV Prima, ara)

Podle krojů, které si oblékli, by to mohlo vypadat na nějaký obkročák, ale pozor. Ve Slunečné to zajiskří. Herci Jan Plouhar (39) a Denisa Nesvačilová (29) točili před pár dny coby Štěpán a Karolína pěkně hříšný tanec. Diváci si na scénu plnou erotiky ještě dlouho počkají.

Bez pořádné přípravy by to určitě nešlo. „Zkoušeli jsme několik hodin,“ přiznal Jan. „Hlavně Denisa byla velmi zodpovědná. Myslím, že jsme pak tu zvedačku docela dobře dali. I když se mi ještě dvě hodiny po natáčení klepaly ruce,“ dodal herec.

Krytá záda

Stejně mu ale záda raději kryly štafle, které v televizi nebudou samozřejmě vidět. „Ano, byli jsme jako Štaflík a Špagetka,“ smála se Denisa. V mládí dělala gymnastiku, což se moc hodilo a před natáčením raději nesnídala a v duchu svého příjemní ani nesvačila, aby náhodou neměla o nějaké to deko víc.

Slunečná: Svatba Lucie Benešová a Jana Šťastného

Video se připravuje ...

Velká tréma

Natáčení trochu ztížil déšť. „Klouzalo mi to, takže jsem na Honzu hodila takzvaný granát, ale chytl mě. Asi jsem mu trochu odřela nos. Měla jsem trému, to víte, když na vás koukají herci z Národního divadla, nechce se člověk ztrapnit,“ rýpla si Denisa do kolegů Ondřeje Pavelky (65), Davida Prachaře (62), Jany Strykové (42), Lucie Polišenské (35) a Martiny Preissové (45), kteří přihlíželi.

Točí s předstihem aneb Musíte si počkat

Štáb už víceméně srovnal skluz způsobený covidem. Točí se s plánovaným předstihem, proto si diváci na scénu s hříšným tancem počkají až do podzimu.

Slunečná: Eva Josefíková přivíítala na svět Haničku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.