»Nedávalka« Jiřina Bohdalová? Muži jí leželi u nohou, jenže… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

»Nedávalka« Jiřina Bohdalová? Muži jí leželi u nohou, jenže…

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (ara)

Než se z ikony filmového světa, která nedávno oslavila devadesátku, stala herečka, pracovala jako učitelka v Ostravě. Tam se přestěhovala tehdy za otcem dcery Simony Břetislavem Stašem. Ale jednoduché to zpočátku s Jiřinou Bohdalovou prý neměl.

Jak přiznala v pořadu MInišou Karla Šípa, než se dočkal z hereččiny strany nějakých něžností intimního charakteru, chvíli to trvalo. „Byl hezký, zajímavý a byl chytrý. Po tom jsem šla, nesměl být blbec. A hrál na kytaru, pozor, to je silná zbraň,” naťukla nejprve Jiřina Bohdalová, čím jí uhranul, jak zmiňuje web Šíp. Zároveň narovinu přiznala, že ji do milostného světa vlastně uvedl. „Byl to můj první kluk. Já jsem byla taková ,nedávalka’. Maminka o mně říkala: Kdepak naše Jiřinka, ta je z Drážďan, ne od Berouna. Dělala jsem drahoty, bála jsem se, ale ten kluk si toho vážil,” konstatovala.

Živijó s rodinou a Donutilem: Půlnoc devadesátnice Bohdalové

Video se připravuje ...

Přestože si rozuměli, manželství jim nevydrželo. Osudovou lásku pak zažila herečka až s Radkem Brzobohatým (†79). Žili spolu dvanáct let a fakt, že ji opustil kvůli Hance Gregorové, s níž navíc čekal dítě, nikdy tak úplně nepřekousla. Byla to pro ni zrada. Proto se s ním nechtěla potkávat už ani před kamerou. Herci se střetli až v roce 2012 při natáčení filmu Jiřího Stracha Vrásky z lásky. Ale i tak to prý trvalo, než ji režisér přemluvil. „Nedovedla jsem si to představit, protože jsem citlivka. Radek to vzal hned. Možná tím chtěl něco napravit… Ale nakonec jsme to dali,” dodala Bohdalová k poslednímu velkému spojení s bývalou láskou.

Další klip pro Bohdalovou! Natočil ho Petr Janda s Jiřininou rodinou a davem VIP

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.