Šokující rozhodnutí Štíbrové: Za tohle přijde o tisíce fanoušků? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šokující rozhodnutí Štíbrové: Za tohle přijde o tisíce fanoušků?

Nikol Štíbrová
Nikol Štíbrová (foto Instagram)

Nikol Štíbrová, která ve svém bříšku nosí druhého syna, přiznala, že se na jejím Instagramu leccos změní. Ztratí kvůli tomu fanoušky?

Herečka a influencerka Nikol Štíbrová by měla své zisky ze sociálních sítí rozdělit na dvě půlky. Část jejích výdělků by totiž měla po právu dát do kasičky synovi Matesovi, který se stal hvězdou Instagramu. Především díky tomuto malému showmanovi získala statisíce sledujících, protože to, co blonďáček před kamerou maminky předvádí, je nezapomenutelné a vtipné divadlo. Některé hlášky a scénky syna Štíbrové se staly hitem internetu.

Nikol Štíbrová září! 

Video se připravuje ...

Ačkoliv tak Nikol svůj profil postavila hodně i právě na malém Mathiasovi, rozhodla se, že jeho průnik do světa internetu omezí. „Snažím se poslední dobou, aby tam nebyl tak často jako dřív. S tatínkem máme péči půl na půl, tak je tam logicky méně, když není u mě doma. Snažím se ho trošku dávat stranou. A také už je ve věku, kdy už si sám občas řekne, že nechce,“ prozradila podle super.cz blondýnka z komediálního tria 3 v 1.

Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.