Spekulace kolem Britney Spearsové: Trpí demencí?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Spekulace kolem Britney Spearsové: Trpí demencí?!

Britney je nesvéprávná, svůj majetek ale nechce nechat v područí otce...
Britney je nesvéprávná, svůj majetek ale nechce nechat v područí otce... (archiv)

Už tento týden spatří světlo světa nový dokument z dílny britské BBC nazvaný jako Boj za Britney: fanoušci, peníze a poručnictví. Ten bude mapovat život popové zpěvačky Britney Spearsové (39) a podle všeho bude pořádně šokující.

Život Britney totiž od roku 2007 řídí jako poručík její otec James (68). Tehdy se totiž zpěvačka psychicky zhroutila… nebo ne? „Existuje několik fanouškovských webů, na kterých jsou dokumenty k poručnictví. Musí tam být uveden konkrétní důvod. A její otec zaškrtnul pole: Poručnictví souvisí s demencí,“ tvrdí v dokumentu novinář a spisovatel Mobeen Azhar.

Pravdu se dozvíme snad už v červnu, kdy má Britney vypodívat u soudu ve snaze získat zpět svéprávnost. Už loni otce zažalovala, potože ji donutil proti její vůli nastoupit na psychiatrickou kliniku a nutil jí psychofarmaka. Odmítá také pracovat, protože už dále nechce otce živit. „Jako spořádaná matka dvou synů bych ráda o svém životě opět rozhodovala sama.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.