Potupa pro Dyka! Nebyl to útok na Vojtu, bere Nesvačilová zpátečku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Potupa pro Dyka! Nebyl to útok na Vojtu, bere Nesvačilová zpátečku

Drsné přiznání krásky ze Slunečné Nesvačilové: V posteli s Dykem to bylo utrpení! Proč?
Drsné přiznání krásky ze Slunečné Nesvačilové: V posteli s Dykem to bylo utrpení! Proč? (archiv filmu Přes prsty, archiv)

Před časem byla herečka Denisa Nesvačilová (29) hostem talk show Honzy Dědka, kde se poměrně nelichotivě vyjádřila o svém filmovém partnerovi Vojtovi Dykovi (35). Padla i slova jako „útrpčo“ či přiznání, že ji Dyk jako muž nebaví. Herečka tak čelila kritice, které se nyní brání.

„Bylo to dost vytržené z kontextu a pokud diváci viděli ten rozhovor celý, tak určitě museli zaznamenat, že mě Honza do té otázky našrouboval docela prekérním způsobem a v podstatě už v té otázce odpověděl za mě. Když jsem odpovědět nechtěla a řekla jsem, že je to věc, kterou jsme si říkali mezi sebou, tak mě ještě ponoukl k tomu, abych řekla, jak to bylo,“ uvedla vše na pravou míru.

Herečka webu Super.cz přiznala, že jsou pro ni postelové scény obecně něčím, na co se v rámci natáčení nijak zvlášť netěší. „Jsem herečka, takže když mi scénář předepisuje takovou scénu s jakýmkoliv hereckým kolegou, tak to musím udělat. Není to ale nic tak oblíbeného, abych si s někým přála točit postelovou scénu,“ přiznala Denisa.

7 pádů Honzy Dědka: Nesvačilová o nahých scénách s Dykem

Video se připravuje ...

Herečka na závěr vysvětlila, že se rozhodně nejednalo o urážku, a zpětně přiznala, že ji tato nepříjemná situace mrzí. „Řekla jsem to v nějakém humoru a mrzí mě, že to bylo vytržené z kontextu, protože to samozřejmě nebyl žádný útok na Vojtu. Ne každý chlap musí být váš typ, stejně jako já nejsem typ každého chlapa,“ dodala s nadhledem hvezda Slunečné.

Denisa Nesvačilová: Co dělá, když na ni padají chmury?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.