Agáta Haynchová s randěním nesekla: Pánové, necháte se zlákat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Haynchová s randěním nesekla: Pánové, necháte se zlákat?

Agáta Hanychová bude radit mužům, jak správně sbalit ženy!
Agáta Hanychová bude radit mužům, jak správně sbalit ženy! (Instagram)

V lásce se jí nedaří, a tak se modelka a influencerka Agáta Hanychová (35) rozhodla, že spřízněnou duši pomůže najít alespoň druhým.  Rozjela totiž projekt „Jak na Tinder s Agátou“.

Jestli někdo ví, jak náročné je najít pravou lásku, je to právě Agáta Hanychová. Ani poslední vztah, byť vypadal velmi nadějně, jí nevyšel, a tak si dala od randění pauzu. To ovšem neznamená, že nemůže pomoci ostatním. Randící aplikace Tinder dříve působila jako klasická internetová seznamka, jen v o něco modernějším kabátu. Nejedna dvojice se ale díky ní dala dohromady. A v dnešní době, kdy lidé nemají moc příležitostí k seznámení, je on-line randění o to víc v kurzu.

Agáta Hanychová má nový byznys! A zase je v tom potetovaný chlap

Video se připravuje ...

Toho využila podnikavá Agáta, která rozjela pořad „Jak na Tinder s Agátou“, kde bude mužům radit, jak nejlépe sbalit ženu svých snů. Poradí jim nejen s oblékáním či účesem, ale i s tím, jak nejlépe potenciální partnerku oslovit. Jestli bude její nový projekt úspěšný, ukáže čas. Agáta je ale sebevědomá a zvyklá dotáhnout věci do zdárného konce. Uvidíme tedy, kolik mužů se s randěním svěří do Agátiny péče.

Okolnosti smrti Kellnera: Český sportovec přežil! A Hanychová se zase rozešla!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.