Osudové setkání Alžběty a Philipa: Láska na první pohled! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Osudové setkání Alžběty a Philipa: Láska na první pohled!

Princ Philip s rodinou
Princ Philip s rodinou (Foto: ara)

Psal se rok 1939, když budoucí královna jako třináctiletá navštívila námořní akademii v Dartmouthu, což jí změnilo život.

Narazila tam totiž na kadeta Philipa, o pět let staršího, pohledného a sebevědomého mládence. Co na tom, že to byl její hodně vzdálený bratranec... Osudové setkání, po kterém následovaly stovky zamilovaných dopisů během války, se dokonce povedlo zachytit fotografům!

Princ Charles jako dítě. Video zde:

Video se připravuje ...

„Byl jednoduše mojí silou, která setrvávala celé roky. Já, celá jeho rodina, tento národ stejně jako mnoho dalších, mu dlužíme více, než co by kdy chtěl nebo co tušíme...“ Smutek pak královna zahání ve společnosti milovaných pejsků rasy velšský corgi. Po převozu Philipa do nemocnice prý dostala darem hned dvě nová štěňátka, Ferguse a Muicka. „Vloni jí zbyl poslední pes a řekla si, že dalšího si už kvůli věku nepořídí. Je to ale nemyslitelné, asi jako Tower of London bez havranů,“ řekl zdroj z okolí královny deníku Daily Mail.

Royal shake v podání prince George

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
17. 4. 2021 • 17:43

Důstojný pohřeb až na presse které musí vydělat za každou cenu a ruší

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.