Ruzyně, pátek 5.45: Krainová odletěla za sexem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ruzyně, pátek 5.45: Krainová odletěla za sexem!

Ještě zkontrolovat tašku s nezbytnými věcmi, a může se letět. Simona neletěla jako správná modelka nenalíčená. Ráno si stihla namalovat oči a lehce přepudrovat tváře.
Ještě zkontrolovat tašku s nezbytnými věcmi, a může se letět. Simona neletěla jako správná modelka nenalíčená. Ráno si stihla namalovat oči a lehce přepudrovat tváře. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Simona Krainová (34) zase konečně uvidí svou lásku! V pátek ráno ji totiž deník Aha! zastihl v odletové hale pražského letiště. Chystala se na dva týdny do Detroitu, kde žije její přítel, hokejista Jiří Hudler (23). Čeká ji za mořem čtrnáct dnů plných sexu a romantiky? Nebo stráví svůj pobyt v Americe čekáním na hokejistu, kterému se právě rozjela hokejová sezóna?

Simona za svou novou láskou nejela poprvé. „Ne, není to první cesta za Jirkou. Už jsem tam několikrát byla, mám v Americe spoustu pracovních povinností, které bohužel musím řešit i teď,“ prozradila v pátek ráno Simona, která dobře ví, že na ni Jiří nebude mít moc času. „Hokejová sezona se už rozjela, takže Jirka asi nebude moci trávit celých čtrnáct dnů se Simonou,“ řekla deníku Aha! blízká kamarádka Krainové.

A zatímco se Hudler bude oddávat hokeji, Simona si naplánovala na dva dny cestu do New Yorku. „Určitě neodolám nákupům, ale mám tam i pracovní schůzku v agentuře New York model, kde ještě musíme doladit detaily ohledně mé budoucí práce,“ prozradila svůj program Simona. Tu totiž čeká od ledna pracovní kontrakt v New Yorku, kde stráví měsíc a půl.

3.11.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.