Až příliš populární Eva Burešová? Tohle jí může ublížit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Až příliš populární Eva Burešová? Tohle jí může ublížit!

Eva Burešová
Eva Burešová (Instagram)

V roce 2011 zkoušela štěstí v talentové show Česko Slovensko má talent. Dnes je z Evy Burešové (27) jedna z neobsazovanějších seriálových hereček a další nabídky na televizní spolupráce se jí jen hrnou.

Díky silnému hlasu, který předvedla v talentové soutěži, získala Eva Burešová několik hlavních rolí v muzikálech, jakými jsou i Hamlet: The Rock Opera či Dracula. Mnohé tím přesvědčila nejen o pěveckých kvalitách, ale i o těch hereckých. Svůj talent se tak rozhodla uplatnit v seriálu Modrý kód. Nyní exceluje v nejpopulárnějším seriálu současnosti, působí v úspěšné show Tvoje tvář má známý hlas a vypadá to, že svět jí leží u nohou.

Rychle nabytá popularita ale nepřinesla jen to dobré. Podle webu Expres.cz nevychází Burešová se svými kolegy ze Slunečné tak, jak se na první pohled může zdát. Někteří ji údajně vnímají jako povrchní dívku, kterou zajímá především to, jak je vykreslená médii. Eva si kritiku zkrátka bere víc k srdci.

Agáta vyplatí Prachaře, miliony od mámy nestačí! A Forejt promluvil o vztahu s Burešovou

Video se připravuje ...

Jakmile se na povrch dostala informace o novém seriálu, jehož hlavní tváří bude opět Eva, ovšem partnerem jí už nebude Marek Lambora (25), lidé si to přebrali po svém. Herečka a zpěvačka však nechtěla čelit různým nedorozuměním, a tak se podle výše zmíněného webu za ni postavili i PR koordinátoři seriálu. „Se svou seriálovou Týnou je Eva Burešová už srostlá, dýchá za ni i s ní. Z kolegů se pomalu stává rodina a o vtipné momenty za kamerou není nouze. Co všechno se odehraje, než se zapnou kamery a spustí se ostrá?“ bylo uvedeno v tiskové zprávě, která měla Evu očistit. Ačkoli se FTV Prima za herečku staví, Eva stejný přístup k televizi podle Expresu nemívá. I pouhé zlákání na rozhovor je velký oříšek...

Hvězda Slunečné přistižen se slavnou milenkou! A Hůlka protestuje v restauraci u piva

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mika
1. 5. 2021 • 11:44

já nevím tedy, že je populární. hlavně je jí všude moc. já osobně na pořady, kde je Burešová nekoukám a to právě kvůli ní. je zkrátka přeburešováno.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.