Jágrová přítelkyně Dominika: Jak zvládá život pod drobnohledem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Jágrová přítelkyně Dominika: Jak zvládá život pod drobnohledem?

Dominika Branišová popsala svůj život vedle Jágrova
Dominika Branišová popsala svůj život vedle Jágrova (archiv)

Jakmile modelka Dominika Branišová (26) potvrdila vztah s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem (49), měla o popularitu postaráno. Nejprve se před světem skrývala, nyní se konečně odhodlala o sobě něco prozradit.

Po získání statusu „Jágrova přítelkyně“ na sebe Dominika Branišová pochopitelně strhla pozornost. Zjistit, kdo tahle tajemná kráska je, nebylo nějakou chvíli vůbec snadné. Přispěla k tomu hlavně pandemie, díky které mohla modelka v začátcích vztahu zůstat skrytá. Sama Branišová přiznala, že zájem médií zatím nebyl tak extrémní. „Teď tou situací jaká je, jsem to ještě nemohla pocítit na sto procent, bych řekla. Protože přece jen žádné akce momentálně nejsou, nedá se chodit na večeře a nedá se vlastně chodit nikam. Takže teď ten drobnohled není až takový... Ale počítám s tím, že se to v budoucnu asi změní a bude to tak,“ svěřila se modelka webu iDnes.cz.

Jágrova přítelkyně Dominika poskytla první rozhovor: Promluvila o miminku!

Video se připravuje ...

Jelikož před vypuknutím pandemie byla Dominika v jednom kole a cestování jí díky kariéře modelky nebylo cizí, momentální situace je pro ni poměrně skličující. Přesto situaci využila k osobnímu rozvoji a začala se více angažovat v kuchyni. „Až minulý rok, když nastal první lockdown, tak jsem si řekla, že je ta pravá chvíle se do toho pustit. Takže jsem začala vařit i péct. Snažím se dělat zdravá jídla. Nedělám takovou tu českou klasiku, spíše středomořský styl a Itálii, protože to je moje nejoblíbenější strava,“ prozradila Dominika.

Exkluzivní fotky Kopřivové před porodem! Co jí řekl Jágr? A navíc 7 sladkých tajemství Veroniky

Video se připravuje ...

S Jaromírem Jágrem se modelka seznámila v pražském klubu, jehož byla manažerkou. Dohromady se dali až po několika měsících. S věkovým rozdílem Dominika nikdy neměla problém. „Tak vzhledem k tomu, že Jarda pořád hraje hokej i v jeho letech, tak já tam nějaký věkový rozdíl ani fyzicky ani mentálně moc nevidím,“ dodala s úsměvem.



Přečtěte si
zdengregr
5. 4. 2021 • 22:00

Hlavně, ať je Jaromír spokojenej.... vybral si fakt krásku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.