Lucie Polišenská ze Slunečné o miminku: Trhá to srdce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Polišenská ze Slunečné o miminku: Trhá to srdce!

Lucie Polišenská ve Slunečné
Lucie Polišenská ve Slunečné (FTV Prima, ČT)

Herečka s plnými křivkami Lucie Polišenská se dočkala přírůstku. Zatím jako Julča Vacková v seriálu Slunečná. Jak snáší práci na place s malými kojenci, když ještě sama mámou není?

V oblíbeném seriálu porodila malého Vašíka. Z toho důvodu se jí natáčení trochu zkomplikovalo, jak píše deník Šíp.cz. „S miminkem už točím přes tři měsíce a musím říct, že i když jsou to dva kluci, Matěj a Olík, tak je od sebe rozeznám. Ale nedávno jsem se třeba ptala kluků na place, a ti jednoho od druhého nepoznají,“ prohlásila se smíchem Lucie Polišenská, která si prý zatím na natáčení s prcky nemůže stěžovat. „Musím říct, že kluci jsou hrozně hodní, spolupracují a na to, že je mají v náručí cizí lidé, jsou úplně zlatí,“ dodala na adresu miminek.

Lucie Polišenská: Všichni nemůžeme být hubení! Jsem ráda taková, jaká jsem!

Video se připravuje ...

Dilema Polišenské

Zároveň si chválí i přístup jejich skutečných rodičů. „Maminky kluků nám v tom moc pomáhají. Vždy se snaží, aby byli vyspaní, najezení a v pohodě. V případě, kdy potřebujeme, aby chvilku křičeli, i to zařídí. Sice vám to trhá srdce, ale na tu chviličku…“ vysvětluje s tím, že se na plac vždy bere to spokojenější.

Herečka se přitom netají tím, že by si miminko přála už i sama. „Určitě chci mít rodinu. Divadlo miluju, ale člověk se mu nemůže kompletně oddat a žít jenom pro ně. Má mít rodinu za sebou, prarodiče a rodiče, ale i tu před sebou. A nechci to dlouho odkládat. Člověk nemá čekat, až bude mít milión, aby si pořídil dítě. Chtěla jsem být porodní asistentka, k dětem mám vztah. A přítele mám taky, není to nikdo známý a ani známý nechce být,“ přiznala už před časem pro idnes.cz Polišenská.

 



Přečtěte si
aveneta
28. 3. 2021 • 17:11

No každý extrém není dobrý ať jsou to vychrtiny nebo obézní lidé.
On každý pochopitelně nemá ideální váhu, pár kilo navíc je časté, to kam to však žene Polišenská je už morbidní obezita asi chce být jako herečka Růžičková

hillaarkaa
28. 3. 2021 • 14:45

Lidi si prostě neuvědomují,že ani na vyzáblé zbabovatělé vychrtliny není také hezký pohled a přesto je lidé nezavrhují.Tedy alespoň ti slušní...Pak je tu další okolnost,že z tohoto stavu se lze dostat,ale z blbbosti a ubohosti už sotva...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.