Topmodelka Linda Vojtová: Už teď je syn její zlato | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Topmodelka Linda Vojtová: Už teď je syn její zlato !

Těhotná modelka Vojtová promluvila: »Šílená« online svatba i zakázaný pohřeb dědečka!
Těhotná modelka Vojtová promluvila: »Šílená« online svatba i zakázaný pohřeb dědečka! (instagram, Reprofoto FTV Prima, archiv)

Na konci těhotenství jen září. Linda Vojtová (35) se nemůže dočkat narození prvního potomka. A už teď je jasné, že chlapeček, kterého nosí pod srdcem, pro ni bude její zlatíčko.

Topmodelka si nechala udělat sexy odhalenou vzpomínku na požehnaný stav a bříško si »pozlatila«. „Záře třetího trimestru,“ okomentovala Vojtová, která je v sedmém měsíci těhotenství. „Jak se už blíží termín porodu, těším se, až se konečně setkám s naším malým chlapečkem,“ napsala modelka. Linda zároveň přiznává, že ji na začátku, tak jako každou nastávající maminku, sžíraly obavy.

Topmodelka Linda Vojtová je těhotná: Prasklo to na pohřbu dědečka Vadima Petrova (†88)!

Video se připravuje ...

„Když jsem zjistila, že jsem těhotná, začala jsem mít strach z porodu a co bude po něm,“ svěřila se s tím, že všechno už je za ní. Oporou jí je manžel, znamý investor z New Yorku a výkonný producent mnoha filmů, Joshua Sason (33). Aby jejich potomek přišel na svět do úplné rodiny, vzali se koncem ledna. Obřad ale vzhledem k opatření proti šíření koronaviru proběhl online.

Zorka Hejdová: Poslední natáčení před porodem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.