Meghan jako bezkonkurenční tyran? To nemůže nikdo ustát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Meghan jako bezkonkurenční tyran? To nemůže nikdo ustát!

Meghan Markleová
Meghan Markleová (profimedia.cz)

Meghan Markleová (39) rozhodně nemá dobrou pověst. Ačkoliv to v královské rodině neměla lehké, i na její hlavu padá mnoho stížností kvůli šikaně a mnozí tvrdí, že je bývalá herečka pořádný tyran. Podle dostupných informací s ní nevydrží dokonce ani lidé, kteří byli několik let na špičkových pozicích, kde s nimi rozhodně nebylo zacházeno v rukavičkách. Manželka prince se tak stala postrachem všech zaměstnanců.

Pracovat pro prince Harryho a především pro jeho ženu Meghan je silná káva. Jasně to prokazuje fakt, že již třináct špičkových zaměstnanců odešlo z jejich nadace Archewell. Posledním odborníkem, který spolupráci s Meghan nedával, byla Catherine St-Laurentová. Ta z pozice ředitelky odešla do role pouhé konzultantky a nepředpokládá se, že by v nadaci chtěla nadále setrvat. Podle mnohých je Markleová tyranem, který se dokáže schýlit k šikaně. Zatímco si tak ona stěžuje u Oprah na šikanu v paláci, je za tento nepříjemný čin osočována sama, což je těžkým paradoxem.

Proč je Meghan tak neoblíbená? Nejde jen o její minulost. Bez skrupulí dupe Britům po tradicích

Jason Knauf, tehdejší tajemník Harryho a Meghan, měl před časem podle expres.cz a The Times zaslat email, ve kterém popisuje Meghanino nevhodné chování k zaměstnancům. „Jsem velmi znepokojen, že vévodkyně v uplynulém roce šikanovala dvě osobní asistentky. Zacházení s paní X bylo naprosto nepřijatelné… Zdá se, že vévodkyně má v úmyslu si na někoho vždy zasednout. Šikuje paní Y a snaží se podkopat její sebevědomí. Dostali jsme hlášení od lidí, kteří byli svědky nepřijatelného chování vůči paní Y,“ napsal. Po jeho činu se prý nyní chystají promluvit další zaměstnanci prince a bývalé vévodkyně a nepůjde o hezké povídání. „Mlčeli příliš dlouho a rozhodně je o čem mluvit,“ řekl zdroj z okolí Buckinghamského paláce.

Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
25. 3. 2021 • 06:21

To se dalo čekat,že jí její manýry brzy doženou,nemá si za co vyskakovat,plebs z ulice,nevychovaná.

amej
24. 3. 2021 • 18:59

Kouká jí to z očí. Potvora bude.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.