Bendová přitakala Belohorcové a strhla se mela! Rasistická špína? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bendová přitakala Belohorcové a strhla se mela! Céčková rasistická špína?

Manžel Belohorcové na Kanárech s Bendovou a Bočanovou
Manžel Belohorcové na Kanárech s Bendovou a Bočanovou  (instagram.com)

Před několika měsíci se bývalá playmate Zuzana Belohorcová (45) s rodinou přestěhovala z Miami do Špěnělska. Proč se tomu tak stalo, okomentovala nedávno na sociální síti. Nechtěně tím ovšem způsobila poprask.

„Hodně lidí mě ptá, proč jsme odešli z Miami. Tady je jednoduchá a výstižná odpověď. V takovém prostředí přece nechcete vychovávat děti. To, co se tam děje v posledních dnech, je neúnosné. Z ráje se stává doslova hotové peklo. Kdy bude zpátky to staré Miami? Ta naše krásná South Beach? Ocean Drive? Trhá mi to srdce. Policie je už bezradná. Zaslouží si můj obdiv. Ukočírovat tuto nezvladatelnou masu je velký oříšek,“ napsala dle Expres.cz Belohorcová ke snímku, kde se na písku válí hromady odpadků.

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video se připravuje ...

Na takovou spoušť zareagovala i herečka Alice Bendová. „Fuj, černé peklo na zemi, ať žije Biden, že? Je to smutné, že se tam dlouho nepodíváme,“ okomentovala kamarádčinu fotku. Jenže to někteří sledující Belohorcové nevydýchali. „Jsi céčková rasistická špína, ty jsi tam nežila, tak co hodnotíš? Ten komentář smažte, je to ostuda. Černé peklo na zemi, to snad nemůžete myslet vážně,“ přečetla si o sobě Bendová. Také další se jí snažili následně vysvětlit, že současný americký prezident s tím vážně nemá co společného.

Herečka ovšem svůj postoj následně ještě obhajovala. „Co se týká mého komentáře, stojím si za ním. Vy jste někdo viděl bílé peklo nebo bílé hovno?“ odpověděla jim bez skrupulí Bendová. 

Inkriminované snímky a videa zde:



Přečtěte si
milan1203
23. 3. 2021 • 17:22

Je to jejich země a Bendačka mu že max držet h... a ty si kar.

-bello-
22. 3. 2021 • 23:07

chtěla jsem napsat, jak to mám v Praze denně zmapovaný a kus začátku chybí, ale to nevadí.
Jo, opravuji na , že parchanti v tram řvali (měkké i ) , ale na to že jim bylo od cca 7 do 12 let byly ty jejich pokřiky tvrdý .Jestli tohle vůbec chodí do školy, pak je pro učitele distanční výuka požehnáním.

-bello-
22. 3. 2021 • 23:01

Dnes jsem si ale rozmyslela vstup do tram.Přijela a já večer utíkala, že ji chytnu a chtěla jsem vlítnout dovniř vzadu .A tam byli jen rómové ( s malým r, protože k velkému mě nikdo nikdy za to, jak se chovají nedonutí ). A ani jeden neměl roušku, nebo respirátor.Byly tam i jejich obézní děti a když jsem řekla, aby si nasadili roušky, ukázali mi všichni cca 10 ks jedinců prostředník- fuck you a ti parchanti řvaly sprostý věci. . Tak jsem vypadla ihned ven.A až pak mi došlo, proč u nich bylo volno.
Měl by je řidič vyházet, nebo Ropid zavést jeden vagón vždy pro ně, druhý pro nás. A bylo by to , jako v USA 60 . let.
A teď ať mi někdo řekne, jestli můžeme volat white lives matter too , anebo ne.Protože nenošením roušek ohrožují naše životy, které mají cenu taky.Chtějí-li svoje vagóny, ať vznesou požadavek u vlády.

AHel
22. 3. 2021 • 22:17

Bože, vidíte to černé na bílém, popisují jen holou skutečnost a vy hned, že jsou rasistky....ten kdo to tak nazval je zoufalec a neunese, realitu. Pro mě Bendová palec nahoru....jen komentovala skutečnost, nic více nic méně....ty debiliny o rasismu říkají lidi, kteří nošení roušek pociťují jako útok na své svobo­dy..­..tak­že..­..oz­nače­ní těchto lidí....choré mozky, bez zodpovědnosti, respektu k sobě k druhým.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.