Válka Koukalových! Rozhněvaný ex-manžel vrací úder | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Válka Koukalových graduje! Rozhněvaný ex-manžel vrací úder

Koukalová po auditu: Koukal dostal poslední varování! Právník biatlonistky promluvil
Koukalová po auditu: Koukal dostal poslední varování! Právník biatlonistky promluvil (Foto: Playboy, archiv)

Marně doufala bývalá biatlonistka a nyní moderátorka Gabriela Soukalová (35), že i po rozvodu s bývalým manželem Petrem Koukalem (35) setrvají přáteli a udrží si dobré vztahy. Stal se přesný opak a u soudu se zřejmě neviděli naposled…

Letos v květnu mohli slavit první půlkulaté výročí od svatby. Když se před pěti lety v pátek 13. brali, smáli se s vědomím, že jim třináctka štěstí určitě přinese. Nestalo se, a tak letos, stejně jako před pěti lety, vedle sebe budou stát, ovšem pouze proto, aby tuto životní kapitolu již nadobro uzavřeli.

Nyní se Gabriela rozhodla bojovat za to, aby Koukal převzal zodpovědnost za své nečestné jednání. Bývalá biatlonistka je přesvědčena, že bez jejího vědomí čerpal peníze z účtu, a uvědomila si, jak moc s ní po celou dobu manipuloval.

Soukalová v roli moderátorky. Maluje se? A jak se jí na sebe kouká?

Video se připravuje ...

Oba se rozhodli situaci neřešit za zavřenými dveřmi, a tak se tato mediální tahanice začala přiostřovat. Badmintonista Petr Koukal dokonce zaslal vyjádření webu ŽivotvČesku!  „Pouze konstatuji, že její výroky jsou nepravdivé či účelově vytržené z kontextu, což naštěstí mohu prokázat. Rozhodně to ale nebudu dělat přes média, protože v tom postrádám jakýkoliv smysl,“ napsal Koukal výše zmíněnému webu.

Ve zprávě dále uvedl, že jeho právní zástupce momentálně komunikuje již se třetím právníkem Gabriely Soukalové a z původní dohody o vyrovnání sešlo. Přesto doufá, že k dohodě nakonec dojde, aby se nemuseli setkat u soudu. Záložní plán má nicméně připraven. „Pokud by ke smírné dohodě i přes to všechno nakonec nedošlo, jsem připraven vše obhájit u soudu," konstatoval Koukal, jenž se rozhodl, že více se o situaci v médiích vyjadřovat nebude. „Nerozumím, proč se Gábina snížila k tomu, za co vždy tolik kritizovala ostatní, ale odmítám činit totéž a proto dál celou situaci mediálně komentovat nechci, Děkuji za pochopení," dodal Petr Koukal.

Gabriela Koukalová 7 pádech Honzy Dědka: Rozvod bych nikomu nepřála, ale nejde o život!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
petre
25. 8. 2021 • 12:54

Ten nevydelecnej Koukal se chtěl finančně Zahojit z peněz manželky. Je to jen Trubec bez rozumu.

-bello-
4. 3. 2021 • 20:29

hm, takže dle vás obecně platí toto:
chlap má mít čest za všech okolností, nechat ženské všechno a začít budovat s holýma rukama znovu svůj život?
Tohle nechápu!
A taky nechápu,
Nechápu ani to oslovení " paní Gabriela "
Pokud ji podvedl, bude soud.Pokud použil část jejího majetku a zmnožil ho / a nepochybuji, že o tom věděla/ , pak musí dostat taky on z toho díl.
Já nevím, kde je teď zaměstnaná Koukalová, ale asi bych ji usměrnila, ať si soukromí neřeší ta blka v novinách.
Je to nevhodné.

AHel
3. 3. 2021 • 15:29

Nevím, co to tady píšete viz výše, paní Gabriela se vdávala jako bohatá nevěsta a on byl po vážné nemoci holý zadek. Když jim to nevyšlo, tak se měl sbalit a odejít a né chtít půlku, to není hodno slušného chlapa. To co se děje se moc nestává. Bývá to opačně, tak proto se o tom hovoří. Můžské pokolení z toho dobře nevychází. Slabá může být žena. Chlap má mít čest. Když neměla předmanželskou smlouvu, tak mu neskutečně důvěřovala a on toho ubožák zneužil,to je humus. Dovedu si naprosto jednoznačně představit, že ho milovala a byla ráda, že se stará o její peníze. Nebyla by první.

st.rec
2. 3. 2021 • 18:30

Upřímně lituju že on má za sebou stejnou diagnózu a dělá jakoby nic a možná myslí na nesmrtelnost.Chlape ber rozum do hrsti.
ttps­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=3nlC­AZ7dVKU . . .

mbmb
2. 3. 2021 • 17:02

Konvalinka 34 ,nemohu psát co si myslím zase taková trefa vedle Ani nechci domýšlet jak ji ten ex může zatopit s tím děckem ! Bude ona taková cvičená opička z červené knihovny.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.