Morávková se zimy nebojí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Morávková se zimy nebojí!

Dana Morávková
Dana Morávková (: Archiv)

PRAHA – Populární seriál televize Prima Velmi křehké vztahy má za sebou křest mrazem! Před pár dny vznikal v pěkné zimě! Ve vysočanských ateliérech, kde »pravidelnou dávku emocí« natáčejí, se totiž poškodila střešní izolace, a herci tak na place drkotali zuby! „Nevadí, zahřeje mě mládí!“ bere to s humorem třeba Dana Morávková (36) alias mrcha Andrea.

Co se vlastně ve Vysočanech stalo? „V ateliérech, kde se natáčí seriál Velmi křehké vztahy, došlo k poškození izolace na střeše. Oprava trvala tři dny a během nich se teplota uvnitř dostala na 10 stupňů. Protože v zázemí, které je pro herce připraveno, tedy v šatnách nebo v jídelně, byla běžná pokojová teplota, natáčení jsme nerušili. Herci na place netrávili celý den, ale pouze chvíli, než natočili obraz, takže nehrozilo, že by mrzli v deseti stupních,“ říká Aha! tisková koordinátorka seriálu Anna Lukešová.

„Teď už je všechno v pořádku, byla to momentální situace a už je vyřešená. Jestli je hercům pořád ještě zima, nakoupíme jim svetry. Někdy jsou totiž jako malé děti,“ smála se do telefonu jedna z producentek a scenáristek Kateřina Bártů.

Zimu v hale odnesli v minulých dnech například herci Saša Rašilov (35), Laďka Něrgešová (31), Petra Špindlerová (35) nebo Martin Zounar (40). „Tak není tam ani zima, ani teplo. Já jsem teď točila v jedné části, kde to docela šlo. Na konci týdne mě čekají jiné prostory, tak uvidím, jak to bude vypadat tam,“ řekla Aha! maminka a představitelka mrchy Simony Alice Bendová (34), pro kterou by jistě prochladnutí nebylo nic dobrého. „Teď jsem dlouho netočila, budu až ve čtvrtek. Pokud bude zima, zahřeje mě mládí,“ smála se Dana Morávková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.