Karel Šíp - Zasáhlo ho nadpřirozeno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karel Šíp - Zasáhlo ho nadpřirozeno

Občas byl z odpovědí svých hostů Karel Šíp hodně překvapený.
Občas byl z odpovědí svých hostů Karel Šíp hodně překvapený. (Aha! – Maritn Přibyl)

PRAHA – Tak tahle Všechnopárty Karla Šípa (62) ty předchozí hravě strčí do kapsy! Oblíbený moderátor si totiž do divadla Sedmi malých forem pozval zpěvačku Ilonu Csákovou (37), herečku Lubu Skořepovou (84) a kartářku Dagmar Kludskou (63) a pohyboval se s nimi mezi nebem a peklem. Na řadu totiž přišlo téma věštění a Ilona Csáková se svěřila, že s věcmi mimo lidský rozum má bohaté zkušenosti.

„Je pravda, že se ezoterickými věcmi zabývám celkem dost, ať už jde třeba o reiki, bylinkaření, čtení z ruky či o pohanské rituály. Není to recese nebo legrace, zkrátka neberu život čistě materialisticky, protože je podle mě za ním něco víc,“ tvrdila Csáková v pořadu Karla Šípa.

Ta přesto, pokud se v životě má rozhodnout, vsází spíš na rozum než na věštbu. „Já nerada vím dopředu, co bude, protože pak to ztratí to kouzlo a už je to nuda. To je jako když jsem milovala hry na PlayStationu, v nějakém levelu jsem nevěděla kam dál, a tak jsem se podívala na internet na návod. Ta hra pak ztratila to pravé kouzlo a vzrušení,“ dodala Csáková.

To herečka Luba Skořepová se zase svěřila, že vede tichou válku se svými domácími skřítky. „Žijí se mnou v bytě a schovávají mi věci, hlavně diáře. A já se snažím pořád zjistit, proč mi to dělají,“ řekla oblíbená herečka. Na tyto a další postřehy populárních dam se můžete podívat 20. listopadu na ČT 1, kde Všechnopárty Karla Šípa poběží od 21 hodin.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.