Basiková na antidepresivech přiznala! Jsem teď jako kr*va | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Basiková na antidepresivech přiznala! Jsem teď jako kr*va

Bára Basiková
Bára Basiková (Petr Kobliha)

Za dvanáct měsíců, kdy svět řeší koronavirus, se stala zpěvačka pověstnou svými proticovidovými výstupy. V zásadě jedná ve stylu, že co na srdci, to na jazyku. Jenže sama Bára Basiková (56) v Show Jana Krause uznala, že ji to vrhlo do příliš nelichotivého světla. 

Má totiž pocit, že to, co provolávala, bylo následně vytrhané z kontextu. „A já jsem z toho vylezla jako úplná kr*va,“ zkonstatovala v rozhovoru s Janem Krausem.

Bára Basiková zároveň přiznala, že dlouhodobě užívá antidepresiva. „Myslím, že od loňského jara jejich spotřeba obecně výrazně stoupla. Celkově vzato však žiju šťastně. Mám kde bydlet, mám kde spát, jídlo mám taky a jsem celý život zvyklá hrát s kartami, které dostanu. A to by měl asi dělat každý. Jak říkal můj kamarád Petr Muk, ať jsi dole, nebo nahoře, hlavně se z toho nepo…,“ dodala Basiková, která aktuálně vypomáhá v dětském domově, kde prý zastává všechny nutné činnosti.

Prostor X: Rozhovor s Bárou Basikovou

Video se připravuje ...

„Dělám tam všechno. Vytřu podlahu, sklidím nádobí po obědě, ustelu postýlky, pak si hrajeme, zpívám jim písničky. Děti mi říkají teto Báro a jsou tak malé, že vůbec nevědí, kdo jsem, což je velmi osvobozující,“ okomentovala svoji současnou situaci.

Tvoje tvář: Bára Basiková neudržela slzy! Kvůli Gottovi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
safinka59
27. 3. 2021 • 08:10

Ta Basiková je opravdu na psychiatra ! Slyšela a viděla jsem ji jak u Krause, tak online při jejich hloupých, vulgárních a primitivních vystoupení v rámci Covidu, kdy brečela, že nemá co žrát, musí prodávat nábytek... a nebýt dcer...urážela vládu a premiéra ! U Krause to popřela, žije skvěle, antidepresiva nikdy nebrala, pracuje...( Mimochodem za tři měsíce vystřídala pět různých brigád...) a nikde jí to nevyhovovalo ! 👎💩

Tak se ptám, proč jako
ku* va ?!
😂😂

lekno
27. 2. 2021 • 16:17

Takový je život.. Jako v té písničce : „Jednou je húř, jednou je líp..“ A já jenom dodám : táhnout to dál - bez chemických antidepresiv. Člověk se vyhrabe ze dna lépe, když je nikdy nepoznal. Až to ale nejde bez nich, tak vybrat přírodní – bez nežádoucích vedlejších účinkú.. Pracovat s malými dětmi je hezké. Jsou obvykle úpřimné, nevinné a tak se paní Bára múže cítit s nimi příjemně, volně. Chápu, že je to osvobozující pro ni.. Je spontánna v povaze a ve společnosti dospělých obvykle nejde takhle vždycky reagovat..

Alva
25. 2. 2021 • 18:48

Dívala jsem se na Krause a už 3.týden je to opravdu o ničem, zvou tam hosty a neřeknou nic,to si s nimi může Kraus zatelefonovat, Hanuš s dcerou tam byl proč?, ještě vete­rinář­....,n­o,ale opravdu nevím, minulý týden Donutil, o ničem, narozeninovou párty si mohli udělat doma, nebo p.Batulková s dcerou nám chtěly sdělit co, plácání o ničem.

rydlo
25. 2. 2021 • 14:42

Proč jako??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.