Zoufalá Basiková na dně! Teď už jde do tuhého… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zoufalá Basiková na dně! Teď už jde do tuhého…

Basiková už si zřejmě sahá na dno vlastních sil.
Basiková už si zřejmě sahá na dno vlastních sil. (Foto archiv TV Nova)

Že pandemie koronaviru vyvolá tak velký problém a zanechá snad polovinu obyvatel několik měsíců bez pravidelného příjmu, před rokem opravdu nikdo nehádal. A ani se na podobnou situaci nemohl připravit. Ani zpěvačka Bára Basiková (56) se netají tím, že teď už je opravdu zle.

Zpívání je dlouhodobě pasé a finanční polštář už zpěvačka nemá. Jenže zároveň jí chybí možnost výdělku, třebaže se podle webu Jeden Deň Plus hledat práci opravdu snaží. „Byla jsem v kojeneckém ústavu, v dětském domově a v denním stacionáři pro mentálně a tělesně postižené,“ sdělila Basiková Blesku. Jenže zatím nikde neuspěla. „Připadám si jako zvíře v kleci. Možná tak už i vypadám. A je mi to jedno,“ dodala rezignovaně trojnásobná máma. Testů na covid přitom absolvovala už úctyhodných 45!

Rozhovor Báry Basikové pro Prostor X: 

Video se připravuje ...

Bára Basiková má 15 kilo dole a tvrdí: Je to jen o jídle

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
17. 2. 2021 • 11:30

Ewwa : Poslouchala jsem to video – ona mluví taky o ostatních - známych, kterým poškodili covid-restrikce jejich existencii. A nefňuká sama nad sebou. Úsměv Báry B. mně nepřipadá jako šklebení šaška. Usmívá sa hezky a sympaticky. Je to mé vnímání a jak vidím – jediné v téhle diskusi.. Co se dá dělat – každý zde nemusí cítit negaci ke zpěvačce. Má příjemný hlas, mohla by dělat třeba dabing nebo namluvit nějaké dílo. Může napsat knihu a pokusit se ji dát na trh.. Paní Bára B. pracovala a pracovat chce. Není ale nejmladší a možno právě proto nemusí zdravotně zvládat každou fyzicky náročnou práci. Sama ví nejlíp, na co se cítí a je to její věc, o jaký druh práce se usiluje. Někteří tady by ji zřejmě dali klidně kopat kanály a pak se řehnili, kdyby ji to položilo.. Snad tenhle covid-čas nebude trvat věčně a situace se zlepší. Protože současná doba podporuje lidský hyenizmus..

manunu
17. 2. 2021 • 07:25

Ewwa: Panu Krampolovi bude letos 83 let, tak na očkování má nárok. Teď se očkují senioři 80+. Ostatní musí čekat, když je málo vakcín.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.