Konec se zpěvem? Bára Basiková má nový job | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Konec se zpěvem? Basiková má nový job

Bára Basiková
Bára Basiková (Archiv Mojí psychologie)

Nedávno si zpěvačka posteskla, že ač se snaží, pořád nemůže najít žádnou práci. Finanční polštář je ten tam a vidina toho, že se postaví na pódium, absolutně v nedohlednu. Zdá se ale, že se Báře Basikové (58) konečně blýsklo na lepší časy.

Zpěvačka si v době první vlny pandemie založila blog s názvem Když skočíš, já taky. Přestože se jí slušně rozjel, bylo pro ni nutné dělat i něco jiného. „Pak jsem potřebovala někde taky pracovat a vydělávat peníze, takže jsem pomáhala různé, kde byla práce. Dlouhý čas jsem strávila v jednom domově seniorů, potom učila zpěv a na podzim točila show Tvoje tvář má známý hlas. To bylo fajn, protože jsem se aspoň vrátila k profesi. Ale už zase pomáhám v různých institucích. Teď například v dětském domově a různě si hledám práci, abych se realizovala a uživila,“ svěřila se Basiková podle magazínu Sedmička před časem na vlnách rádia Frekvence 1.

Tvoje tvář: Bára Basiková neudržela slzy! Kvůli Gottovi!

Video se připravuje ...

Nečekaný dopad

Práce se seniory a dětmi, které vyrůstají bez rodičů, jí ale prý leccos dala. „Miluju staré lidi – a čím starší, tím lepší. Miluju jejich získanou moudrost, nadhled, životní zkušenosti a ty prožitky, protože oni už mladí byli, všechno zažili, mají to za sebou, a když mají opravdu zajímavé vzpomínky a mají co vyprávět, hrozně ráda to poslouchám,“ přiznala zpěvačka. Zároveň dodala, že pohled na ty, kterým už chybí jiskra, jsou nemocní a nemohoucí, ji drtí. Na dětech prý zase miluje jejich bezprostřednost a schopnost vidět svět bez zbytečného nánosu starostí... Jak se říká, všechno zlé je pro něco dobré.

Prostor X: Rozhovor s Bárou Basikovou



Přečtěte si
aveneta
19. 2. 2021 • 10:33

To bude vloukat dětem svoje názory a pohled na život...???
Kdyby makala v továrně či márketu neměla by na to šanci a musela odvést práci jako ostatní, ale toto by nezvládla jelikož celý život žila v jiné nadstandartní dimenzi

Inka
19. 2. 2021 • 06:07

http­s://ww­w.aha­onli­ne.cz­/cla­nek/zh­ave-drby/74120/priznani-bary-basikove-trpim-maniodepresi-jako-petr-muk-45.html

Inka
19. 2. 2021 • 06:06

Jak může psychicky narušená osoba pracovat ať už s dětmi, nebo seniory ?! Basiková má problémy se psychikou a léčí se co pamatuji od roku 2012 ...rozvod, smrt Muka...

vemenozmojistary
18. 2. 2021 • 16:06

Konečně bude něco dělat. Její krákání se nedalo poslouchat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.