Dcerám pro smích! Studená sprcha pro Báru Basikovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dcerám pro smích! Studená sprcha pro Báru Basikovou

Bára Basiková s dcerami Annou a Marií
Bára Basiková s dcerami Annou a Marií (profimedia)

Bára Basiková (58) nechce zůstat sama a tak si pod smyšleným jménem podala inzerát na seznamce. Z aktuálních zájemců je ovšem populání zpěvačka sakra rozčarovaná. Co ji namíchlo?

„Když jsem to oznámila dcerám, smály se tomu a říkaly, že jsem se zbláznila. Já se za to ale nestydím. Dřív jsem byla pořád mezi lidmi a navázat nějaký kontakt nebyl žádný problém. Ale teď? Jak jinak se má v dnešní době člověk seznámit? Je to v podstatě jediná možnost,“ tvrdí Bára Basiková na webu Ženy.iprima.cz.

A je to venku! Pravda o krachu manželství Báry Basikové

Video se připravuje ...

„Jsem z toho trochu v rozpacích. Zájemci, kteří se tam objevili, jsou sice muži mé generace, ale připadají mi starší. Já už mám taky určitý věk, ale nepřipadám si na něj a mentálně se cítím mladší. A docela mě zaráží, kolik těch chlapů si tam dává fotku v nelichotivé situaci,“ popsala svůj střet s realitou nakvašeně zpěvačka.

Basiková mezi demonstranty: Přála bych si konec Zemana a Babiše

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ppadys13
3. 10. 2021 • 11:50

Hroznš ošklivá ženština.

ho.no
15. 7. 2021 • 08:08

Když si namaluje obličej,tak to jakž takž jde,ale když se ráno probudí a inteligenci má opravdu "mladší",...

Uživatel_5457057
15. 7. 2021 • 06:38

Baziková je a VŽDYCKY i za mlada byla tak zvláštně ošklivá Navíc se o ní všeobecně ví, že žádný muž s ní nevydrží. Navíc ta její samotná prezentace, kdy vždy tvrdila a tvrdí, že neumí šetřit (botiček musí mít na stovky) ... neumí vařit, a nikdy nevařila .... stále chodí i se synem do restaurací .. a pak to její loňské vykřikování " já chci Covid, já chci Covid a naříkání, že nemá skoro na jídlo, že ji musely podporovat dcery, tak to je vrchol a KAŽDÉHO chlapa to absolutně odradí!!!!!

lekno
14. 7. 2021 • 12:00

Tak já nechci být zde hovorce všech chlapú nebo žen, mluvím za sebe : Na některých fotkách /například č. 1, č. 4/ mi paní Bára připadá věkem do 45 let maximálně. Je tam bez vrásek, vyhlazená, nemá nadváhu. A ten trošku strapatý účes ji dobře jde.. Líbí se mi, jak se mile usmívá na zpěváka Petra Muka /foto č. 14/. Má ještě srdce, chci říct, že nemá místo něho „černou díru“. Dcery by se ji neměli smát. Když vidí, že se cítí osamělá, hodil by se laskavější přístup k matce. Co je na tom, že použila net pro získání nějakých kontaktú a informací ? Dnes je člověk často izolován, atomizace lidí se děje. Má jít do baru – to bude lepší ? Možná jo v tom smyslu, že tam by spatřila tu realitu /ne virtualitu/.. Ale třeba se na to necítí – jít obkoukávat chlapi po barech. Nemusí to být ani bezpečný, pokud by byla sama a nemá ochranku..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.