Vincze oslavil 30: Intimní dárek od ženy Adely! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Vincze oslavil 30: Intimní dárek od ženy Adely!

Viktor Vincze se svou manželkou Adelou
Viktor Vincze se svou manželkou Adelou (instagram)

Jejich vztah by jim mohl závidět nejeden manželský pár. Moderátorka Adela Vinczeová (40), za svobodna Banášová, pro manžela Viktora připravila krásný dárek k jeho 30. narozeninám. Jak přiznal sám slovenský moderátor, dar zapříčinil mnoho různých emocí a překvapení se vydařilo.

Klasické dárky u nich nečekejte, tihle dva si totiž rádi připravují speciální překvapení. „Od Adelky jsem dostal speciální audiodáreček mapující celý můj život… Adelka mi vyrobila dvanáctiminutové audio. Vystupuje v něm moje rodina, kámoši i Rytmus, který mi nakládá za to, jak jsem kdysi vypadal,“ prozradil Vincze s tím, že ho video dojalo i rozesmálo.

Adela Banášová se vysmívá českým hokejistům

Video se připravuje ...

„Je to příběh jeho života, ve kterém se objevují pro něho důležití lidé do tohoto příběhu zakomponovaní jejich přímou řečí. Každý říká nějakou větu, kterou je charakteristický, a to jsem spojila do příběhu. Aby aspoň takto mohl být s lidmi, které má rád a přes jejich nahrané věty zavzpomínal na konkrétní situace, které se vážou k jejich společným zážitkům. Konkrétní obsah je samozřejmě velmi osobní,“ pověděla o dárku slavná moderátorka.

Adela Banášová Annu Kurnikovovou ve své show nešetřila

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.