Drsná minulost Polišenské ze Slunečné: Tloušťka ji nesemlela, ale | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Drsná minulost Polišenské ze Slunečné: Tloušťka ji nesemlela, ale…

Hvězda seriálu Ohnivý kuře a Slunečná Lucie Polišenská
Hvězda seriálu Ohnivý kuře a Slunečná Lucie Polišenská (archiv blesku)

Nemít atraktivní křivky, ale přesto toužit oslňovat v záři reflektorů, se může zdát být velmi troufalým snem. Své o tom ví hvězda seriálu Slunečná Lucie Polišenská (34). Také nad jejím rozhodnutím přihlásit se na DAMU okolí nevěřícně kroutilo hlavou. S kily navíc prý nemá šanci! Jenže ona to dokázala. Cestou trnitou se dostala až na výsluní.

 

Nejdříve chtěla být zdravotní sestrou, poté u ní ale vyhrálo herectví. Po maturitě na zdravotní škole zkusila Lucie Polišenská zkoušky na DAMU a zadařilo se. Sebevědomí během přijímaček neztratila ani poté, co jí několik lidí sdělilo, že na takovou školu s její oplácanou postavou rozhodně nemá!

 „To víte, že mi spousta lidí říkala, abych tam nechodila, protože jsem tlustá a že takové holky tam nechcou. Mně to bylo jedno, milovala jsem divadlo a chtěla jsem to zkusit. Navíc když jsem věděla, jaké skvělé herečky byly Stella Zázvorková, Helena Růžičková, přišlo mi to v pohodě,“ pověděla hvězda seriálu Slunečná v rozhovoru pro Krajské listy. Naštěstí dokázala být i v takové situaci nad věci. Díky tomu si  postupně začala plnit sen.

Odchod z Vinohrad

Velké dilema ovšem pro ni nastalo v samotném začátku kariéry, ještě během studia na DAMU, kdy se rozhodla opustit Divadlo na Vinohradech. „Odešla jsem, protože mi to na Vinohradech nesedělo a vedení mi nevěřilo, že můžu hrát i velké role. Žádná nabídka do Národního v té době neexistovala. Seděla jsem pak za počítačem v archívu zpravodajství na Primě, tu a tam jsem něco hrála,“ dodala k odchodu. Nakonec ale na Nové scéně Národního divadla přece jen hostovala. Nalákat jí tam měl kamarád Dan Špinár.

Lucie Polišenská: Všichni nemůžeme být hubení! Jsem ráda taková, jaká jsem!

Video se připravuje ...

XXL postava jí nakonec pomohla!

Právě její plné a zatracované křivky se jí později paradoxně vyplatily, jak přiznala v rozhovoru pro idnes.cz. „Když jsou si tři herečky podobné, mají to těžší. Může se stát, že uslyší: Ale my už tady máme Marušku, Aničku a to jsou podobné typy jak vy. Já tohle neslyším. Mezi mnou a nějakou drobnou hezkou dívkou se nerozhoduje. Takže mám teď dost práce…," uvedla sebevědomě.

Budoucnost s dětmi?

Tvary má možná odlišné, v jedné věci se ale od jiných žen neliší. Ve svém věku už také pociťuje tlukot biologických hodin.„Určitě chci mít rodinu. Divadlo miluju, ale člověk se mu nemůže kompletně oddat a žít jenom pro ně. Má mít rodinu za sebou, prarodiče a rodiče, ale i tu před sebou. A nechci to dlouho odkládat. Člověk nemá čekat, až bude mít milión, aby si pořídil dítě. Chtěla jsem být porodní asistentka, k dětem mám vztah. A přítele mám taky, není to nikdo známý a ani známý nechce být,“ dodala herečka ke svému osobnímu životu. V seriálu Slunečná se jí už miminko narodilo. Snad se dočká tedy i  reálném životě!

Kdo je Lucie Polišenská?

  • Divadelní, televizní a filmová herečka
  • Narodila se 17. května 1986 v Šumperku
  • Vystudovala DAMU a působila v několika českých divadlech
  • Za roli Noční motýl byla nominována na cenu Thálie
  • Na filmovém plátně debutovala v roce 2007 ve filmu Dušana Kleina Svatba na bitevním poli
  • Mezi její nejslavnější role patří: Kača z filmu Kobry a užovky, Veruna ze seriálu Ohnivý kuře a Julie Vacková ze seriálu Slunečná

Slunečná: Sylva krade poklad. Video zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
14. 3. 2021 • 14:22

Postavila svojí kariéru na totální obezitě viz. Růžičková...každá herečka chce být hezká a zaujmout svým kouzlem a tady je pole přeplněné....tak to vzala opačně, těch takto obézních je málo a tak je šance se prosadit v příslušných rolích...ale za tuto cenu 150kg

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.