Hvězda Ulice čeká dítě: Proč se těhotenství moc nehodilo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Hvězda Ulice čeká dítě: Proč se těhotenství nehodilo?

Ulice
Ulice (Foto TV Nova)

Své těhotenství dlouho skrývala a momentálně prožívá nejkrásnější období života. Hvězda Ulice, která se před několika měsíci vdala, oznámila radostnou zprávu a přiznala, že se do Ulice její těhotenství moc nehodilo. Jak to? Způsobila snad scénáristům seriálu potíže?

Eliška Hanušová (26) čeká miminko! Mladá herečka se tak přidala k velmi početnému babyboomu v českém showbyznysu. Zatímco její postava Bára je kvůli znásilnění velmi obezřetná a nehrne se do vztahů nebo milostných scén, Eliška se v mladém věku stihla vdát a počít miminko. „Ráda si střežím své soukromí, ale v tomto případě jde hlavně o vedlejší efekt dnešní nelehké situace, kvůli které mě diváci nemohli vidět třeba v divadle, kde by to na mně už dávno poznali. Navíc moje role v Ulici neprožívá nejjednodušší období v životě a těhotenství se do scénáře logicky moc nehodilo…

Video z Ulice najdete zde:

Video se připravuje ...

Jsem vděčná všem přítomným, jak pěkně se starají o mé pohodlí a zejména o to, aby moje těhotenství bylo na Báře, mojí postavě, co nejméně poznat,“ prozradila Hanušová extra.cz. Čeká Eliška holku, nebo kluka? „To minimálně do porodu zůstane naše rodinné tajemství,“ dodala hvězda nekonečného seriálu.

Kvůli koronaviru zrušeno natáčení ULICE! A nečekané gesto Ivany Gottové.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.