Štiková šokuje o situaci v Německu: Lidé tu mluví o konci světa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Matka Štiková v Německu: Lidé tu mluví o konci světa!

Monika Binias se nechá naočkovat.
Monika Binias se nechá naočkovat. (Jan Tůma)

Kvůli hokejovému angažmá svého mladšího manžela má Monika Binias (48), dříve Štiková, možnost porovnat českou koronavirovou situaci s tou německou. Prozradila, jak s virem bojuje nejen tamní vláda, ale i obyvatelé. A jak je vidět, vše má své pro i proti.

Přestože se České republice momentálně snížení počtu nakažených i přes veškerá opatření příliš nedaří, Monika se snaží vyzdvihnout českého ducha, který přes všechna úskalí zůstává i nadále optimistickým. „Já jsem českou stranu v minulosti trochu kritizovala. Dříve jsem uvedla, že německá vláda lépe vysvětluje všechna opatření a smysluplně komunikuje s občany. Nyní ale musím zase pochválit Čechy,“ vyzdvihuje český národ Binias.

Podle Moniky se totiž Němci cítí být až příliš zdeptaní celou situací a zkrátka již nemají tolik důvodů k radosti. „Tady se každý mračí a tváří, jako by konec světa měl přijít za tři minuty. To Češi by mohli brečet, ale paradoxně tu situaci berou líp, zvládají to tak nějak »švejkovsky« a je zde více optimismu," vysvětlila Binias pro web ŽivotvČesku.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Svatba barbíny po sezoně Štikové a těhotná mazlivka

Video se připravuje ...

Matka klanu Štikových má jasno i co do vakcinace. V tomto ohledu se od některých Čechů naopak liší. „Já i Petr se očkovat určitě necháme. Češi sice patří mezi největší odpůrce očkování v Evropě, ale já ráda používám selský rozum. Věřím tomu, že vakcína proti covidu fungovat bude,“ přiznala bez studu Monika. Sama se nepovažuje za příznivce konspiračních teorií, které spolu s virem vyvstaly, a již se nechce dál bát o své zdraví.

Ornella Koktová o svatbě matky Štikové: Tvrdá slova!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
15. 2. 2021 • 12:15

Madam Štika může hádat z koulí svého frajera 😂

kov3
15. 2. 2021 • 08:02

Je správne, že v médiách nechávate priestor aj českým intelektuálom....

Alva
14. 2. 2021 • 19:59

BJELOUSEK co je napupřelí, já znám nabubřelý.....

Alva
14. 2. 2021 • 19:53

Na názor této paní jsem čekala.😞

pasadena
14. 2. 2021 • 19:25

Já si myslím že má paní Monika pravdu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.