Armáda služebnictva a tryskáč! Pro Marešovi jen to nejlepší | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Armáda služebnictva a tryskáč! Pro Marešovi jen to nejlepší

Leoš a Monika Marešovi
Leoš a Monika Marešovi (Instagram)

Sotva začal nový rok, moderátor Leoš Mareš (44) s manželkou Monikou (39) sbalili kufry a z ponurého Česka zužovaného koronavirem odletěli na další luxusní dovolenou. A opět jim většina lidí tiše i hlasitě závidí.

Nový rok znamená i nový přístup k některým skutečnostem. Leoš Mareš se rozhodl již nebrat koronavirus jako překážku a společně se svou manželkou započali rok 2021 jak jinak než v přepychu. Jako první zastávku manželé zvolili Kanárské ostrovy, konkrétně Lanzarote, kde si užívali mořského vzduchu, ač pochopitelně méně teplého. Ani jeden nešetřil své fanoušky na sociálních sítích a oba téměř každý den přidávali na svůj instagramový profil menší ochutnávku svého ráje.

A pokud lidé pukali závistí u první destinace, z té druhé se jim muselo zcela zatemnit před očima – i manželé Marešovi měli totiž pocit, že takto realita přeci nemůže vypadat. Jakmile přiletěli do exotického Marrákeše, jako by se ocitli v jiném světě. „Tolik lidí? Já nevím, asi si nás s někým spletli,“ reagovala s údivem Monika podle webu eXtra.cz. Na letišti je již očekával personál spolu s osobním řidičem, který pár odvezl svým Bentleym do přepychového hotelu.

Útulek se rozšiřuje! Fanoušci nezklamali, za tři týdny dali dohromady 1,5 miliónu Pomohli i čtenáři Blesku a Leoš Mareš s manželkou

Video se připravuje ...

Ačkoli si Marešovi momentálně užívají svou další dovolenou snů, práce nepočká. Když už moderátor zvládl vysílat ranní show na Maledivách, své příslušenství neopomněl přibalit ani tentokrát a již stihl avizovat posluchače, že ranní show pojede klasicky s ním. „Tak se těším. V 6 hodin ráno na Evropě 2,“ oznámil Leoš na svém Instagramu a odhalil i svůj „pultík“, ze kterého bude vysílat, konkrétně tedy z venkovní terasy třípatrového apartmánu.

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
14. 1. 2021 • 11:42

To víš že jo stará ulhaná šmudlo a protože je ti to tak fuk, máš potřebu o tom zvracet

safinka59
13. 1. 2021 • 05:44

„Ta představa, že ležíte v posteli, vyfotíte se u toho a dostanete šedesát tisíc korun, to je přece neskutečně lákavé," potvrdil magazínu Forbes Mareš...

Za rozhlasovou Ranní show dostává 250 tisíc měsíčně, za DJování od 50 tisíc za akci, stejně za foto na Instagramu. Za zmíněné kampaně pro firmy je to kolem milionu ročně. Za moderování 150 až 250 tisíc za večer. Za to, že je tváří konkrétní televize, 5 milionů ročně. Stabilně si tak přijde na nějakých 30 až 40 milionů ročně...

mbmb
13. 1. 2021 • 01:18

tatove roku Mares Plekanec Vojtek a spol-

-bello-
12. 1. 2021 • 20:22

Je mi úplně fuk co předskokan v kožichu Mareš s tou svou divnou ženskou dělá, dělal a dělat bude a kde to bude.Nejsou to lidi, které bych já poslouchala.

REDAKCE AHA má asi taky distanční výuku a momentálně nepobírá češtinu

st.rec
12. 1. 2021 • 12:11

Kdo-co Marešovi , pro koho-co Marešov I/Y ? Kterépak h*ovádko nechodilo do třetí třídy základní školy???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.