Pastrňák ohlásil novinu: Budu táta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pastrňák ohlásil novinu: Budu táta!

David Pastrňák
David Pastrňák (Instagram)

Je to prostě střelec, který skóruje vždy a všude! Hokejový snajpr David Pastrňák (24) byl tentokrát produktivní v ložnici a vytroubil do světa velkou novinu: Budu táta! Touží po synkovi, nejlépe hokejistovi. Koho by ale potom reprezentoval?!

Teď už je jasné, jak po zářijové operaci kyčle rehabilitoval! Nejlepší český hokejista se nechal hýčkat od své švédské sexy přítelkyně Rebeccy Rohlssonové (25), se kterou jsou spolu dva a půl roku. A výsledek je tady. „Pasta junior je na cestě!“ juchal nejlepší střelec NHL, zatímco jeho blonďaté krásce se už pod trikem začíná rýsovat bříško. Bude to kluk? Pastrňák nepochybuje! S Rebeccou si totiž s pomocí vystřelovacích konfet zahráli virtuální »zápas o pohlaví« – růžové fáborky znamenaly holku, modré kluka.

A modrá nakonec vyhrála 4:3, z čehož měli oba nastávající rodiče ohromnou radost. „Bude to kluk!“ juchal David. „Už se toho malého človíčka nemůžeme dočkat,“ přidala jeho láska. Potomek by se měl narodit na začátku léta, ale jakou bude mít vlastně národnost? Čech po tátovi? Švéd po mámě? Anebo snad Američan po místě jejich společného bostonského bydliště? Pokud zdědí geny po taťkovi, všechny tři země se o něj za necelé dvě dekády porvou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.