Tajemství návrháře Laffity! MUSÍ SI TO LEPIT | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tajemství návrháře Laffity! MUSÍ SI TO LEPIT

Osmany Laffita si nechal prodloužit vlasy až po zadek.
Osmany Laffita si nechal prodloužit vlasy až po zadek. (Herminapress.cz)

Není žádným tajemstvím, že bujná kštice návrháře Osmana Laffity není zásluhou přirozeného růstu. Může za to trend, který následuje spousta mužů, k jejichž vlasům byla příroda méně štědrá.

Tajemství návrháře Laffity! Techniku přidělávání vlasů si návrhář osvojil se svým partnerem Guyem a vypadají díky ní spokojeně. Ostatně mají momentálně také to štěstí, že jim zavřená kadeřnictví nemusí tolik vadit. Finální detaily celého looku však Laffita nechává na barberovi, kterého aktuálně navštěvovat nemůže. „Ale vlasy mi vždy přijdou dlouhé, tak je potřeba vytvořit z nich nějaký účes. Nechávám si vyholovat strany a do barber shopů chodím také na úpravu vousů,“ vysvětlil webu Super. cz návrhář.

Že by přešel k samotné transplantaci vlasů, nicméně neplánuje. „Jednak tomu stoprocentně nevěřím, protože mám sám klienty, kteří si to nechali udělat, ale padaly jim. A navíc s tímhle systémem se dá účes kdykoliv změnit. Na hlavě to přilepené páskami vydrží deset dní, dá se s tím i potápět,“  prozradil Laffita.  

Osmany Laffita a jeho Guy: Hádky kvůli dítěti! Jeden chce, druhý ne!

Video se připravuje ...

Návrhář také doufá, že letos bude mít větší štěstí s cestováním než minulý rok. Poslední větší návštěvu podnikl do Belgie za rodiči svého přítele na konci minulého roku. „Jeli jsme tam na Vánoce, ale moc rád bych viděl konečně už i moji maminku na Kubě. Letos mi zemřel tatínek, protože nelétala letadla, nemohl jsem ani na pohřeb. Je jí už 84 let a neviděl jsem ji skoro dva roky a mám o ni strach,“ dodal smutně návrhář.

Tragický rok návrháře Laffity: Koronavirus mu vzal tátu. Teď přišel o synovce a milovaného mazlíčka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanecek
5. 1. 2021 • 14:39

Lafita je návrhářská nula, která po 89. uměla prodat svůj názor exotický původ a homosexualitu. Lepší by ale byl jako těhotná lesbická černoška na vozíku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.