Dárky pro psa za statisíce! Má i vlastní autíčko | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dárky pro psa za statisíce! Má i vlastní autíčko

První společné Vánoce ji přišly pěkně draho.
První společné Vánoce ji přišly pěkně draho. (Foto Profimedia.cz)

Řada rodičů svá dítka na Vánoce obdarovává dárky za tisíce, i desetitisíce korun. Nešetří ani Britka Alisa (52), která letos z kapsy vysypala více než čtvrt milionu. Hračky však putují jejímu chlupatému mazlíkovi.

Jak se šestiměsíční Fabian raduje z křišťálového motýlka od firmy Swarovski za 17 tisíc korun sice Alisa nesdělila, sama však přiznala, že na vánoční výzdobě pro svého čínského chocholatého psa pracovala celý týden.

„Je tak roztomilý. Chci ho rozmazlovat pěknými věcmi,“ řekla pejskařka, která nemá vlastní děti, a tak svou pozornost soustředí na svého čtyřnohého kamaráda, kterého si pořídila teprve v létě po smrti jejího 10letého psa. Malý Fabio jí pomohl smutek překonat, drahých dárků tak vůbec nelituje. Veškeré dárky včetně oblečků a vozítka jí od července vyšly asi na 350 tisíc korun, z toho 200 tisíc stály jen letošní Vánoce. Hračky se rozbalovaly na luxusní oslavě, na kterou nechala připravit dort na zakázku i sáně jako od Santa Má motýlka s krystaly I VL ASTNÍ AU T ÍČKO! Klause.



Přečtěte si
-bello-
28. 12. 2020 • 22:58

Jak jsem uviděla toho psa, ihned mi připomněl Verešovou, k jejímuž pornu jsou zakázány komenty.
Pes vypadá jak ona , ale možná je chytřejší .
Jak může 40 letá ženská , notabene Mgr. práv chtít psát vážnou zprávu na fcb a píše to stylem písma Děda Mráz a do textu prská jeden emotikon za druhým, jak puberťačka!
Že jí ten Volopich ruku neoderval od notebooku, dyť je to děsný!
(Jejich porno mě nezajímá, ale asi je to veselohra )

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.