Jak slaví svátky světové celebrity: Letos v pyžamu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Svátky s rodinou tráví Beckhamovi i Careyová: Letos slavíme v pyžamu!

Z pyžama se letos odmítla převléct i diva Mariah Careyová.
Z pyžama se letos odmítla převléct i diva Mariah Careyová. (Foto Instagram)

Letošní rok nám všem dal hodně zabrat, svátky klidu si však nenechají vzít ani celebrity. Omezení sociálních kontaktů tak zve ke trávení Vánoc v rodinném kruhu.

Střízlivou slavnostní fotkou se pochlubila kanadská diva Celine Dion (52), která svátky strávila se svými třemi syny Reném (19), Nelsonem (10) a Eddym (10). Zatímco u Beckhamů se odmítli převléct z pyžama, některé divy na slavnostní večeři nahodily sytě červené róby.

Zpěvačka Jennifer Lopezová (51) všem popřála krásné Vánoce v okouzlujících šatech od avantgardního návrháře Rockyho Gathercola, Australanka Kylie Minogueová (52) na to letos hodila mašli.

Koncert Mariah Careyové (50) 

Video se připravuje ...

Červenou oblékla i Mariah Careyová (50), která letos měla co slavit. Nejenže se její vánoční album znovu dostalo na vrchol hudebních žebříčků, zároveň zlomila i rekord. Její píseň All I Want for Christmas měla na platformě Spotify 17,2 milionu přehrání během jediného dne.

Jedeme na víkend! Tímto videem těsně před odletem potěšil Alex všechny fanoušky - zejména ty zpěvaččiny...

Video se připravuje ...

 

Rapperka Cardi B (28) na vánočním snímku zaujala honosnými stromky pokrytými světýlky a stovkami růží. „Nemůžu uvěřit, že tohle je můj domov,“ rozplývala se.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.