Blíží se Vánoce a Mariah Careyová... Vylézá i z ledničky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Blíží se Vánoce a Mariah Careyová... Vylézá i z ledničky!

Mariah Carey
Mariah Carey (Foto Live Nation)

Přichází období, kdy se člověk bojí, že na něj Mariah Careyová (54) zpívající »All I Want for Christmas Is You« vyskočí snad i z vlastní ledničky. Tenhle hit už zkrátka k Vánocům neodmyslitelně patří a přední příčky v počtu poslechů mu nikdo neodpáře.

Letošní sváteční sezonu zahájila zpěvačka ve velkém stylu a na pódiu ji doprovodila dokonce i 12letá dcera Monroe! Kromě zpěvu vystřihla malá umělkyně také perfektní hru na kytaru a vystupování se jí tak zalíbilo, že se svou maminkou hodlá podstoupit celé vánoční turné.

Mariah Carey v sexy reklamní kampani na vánoční spodní prádlo

Video se připravuje ...

„Vůbec ji do toho nenutím, ona strašně moc chtěla. A já mám za ni ohromnou radost, přijde mi, že nacvičuje mnohem víc než já,“ směje se šťastná Mariah. Fanoušci Careyové se ale začínají obávat, že pro královnu Vánoc svátky až tak požehnané nebudou. Šušká se totiž o údajném rozchodu s dlouholetým přítelem Bryanem Tanakou (40), jenž působí jako její tanečník. Na koncertě ale tentokrát chyběl. Prochází pár krizí, nebo má jeho absence nějaké úplně obyčejné vysvětlení?

Takhle vypadala ještě loni na koncertě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.