Stará láska nerezaví! Bennifer je zpět | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Stará láska nerezaví! Bennifer je zpět

Jennifer Lopez v bikinách
Jennifer Lopez v bikinách (instagram, profimedia)

Kdysi byli nejoblíbenějším a nejslavnějším párem v Hollywoodu, média jim roztomile přezdívala Bennifer. Pak byl ale ze dne na den konec. A ačkoli se zdálo, že Jennifer Lopezová (52) i Ben Affleck (48) už si k sobě cestu nenajdou, osud je po letech zase svedl dohromady. A pak že se do jedné řeky dvakrát nevstupuje!

Když je před pár měsíci fotografové společně zachytili, byli ještě všichni s hodnocením toho, o co tady jde, velmi opatrní. Nebylo to totiž tak dávno, kdy se Jennifer rozešla se svým snoubencem Alexem Rodriguezem (45). Jenže pak návrat dávné lásky zpěvačka nepřímo potvrdila. „Jsem v životní fázi, kdy je mi opravdu skvěle. Začaly se dít báječné věci, které jsem si ani neuměla představit,“ prohlásila. A jakmile se objevily i fotky, na nichž je dvojice zachycena v autě při velmi intimním momentu, nemohl o restartu vztahu už nikdo pochybovat.

Slavné padesátnice v plavkách, které vypadají naprosto perfektně

Video se připravuje ...

Pomůže mu s démony? 
Je všeobecně známo, že Benovým úhlavním nepřítelem je alkohol. Závislost dost pravděpodobně stála i za rozvodem s Jennifer Garnerovou. „Dlouho jsem to jakžtakž zvládal. Ale když se mi manželství začalo řítit do záhuby, vymklo se to kontrole,“ přiznal. Třikrát podstoupil odvykačku a podle posledních zpráv se teď docela drží. Aby do děsivého kolotoče znovu nespadl, odmítl loni dokonce i roli Batmana. „Věděl jsem, že se upiju k smrti, když to začnu točit,“ řekl k tomu. Takže kdo ví? Třeba mu staronový vztah s Lopezovou dodá i svěží vítr do plachet…

Jak šel čas s Jennifer a Benem najdete v tištěném vydání Nedělního Aha! (1. 8. 2021)

Jedeme na víkend! Tímto videem těsně před odletem potěšil Alex všechny fanoušky - zejména ty zpěvaččiny...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.