Vánoce s novými členy rodiny: S dětmi je to veselé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vánoce s novými členy rodiny: S dětmi je to veselé, tvrdí sportovci

Bývalý hokejista Petr Nedvěd (49) s rodinou.
Bývalý hokejista Petr Nedvěd (49) s rodinou. (Foto Instagram, Twitter)

Nezapomenutelný Štědrý den zažili Coufalovi v Londýně, kde Vladimír (28) válí za fotbalový West Ham. Sváteční chvíle u stromečku nabraly nečekaný spád a jelo se do nemocnice, kde manželka Hana porodila dcerku Natálii.

„Manželka mi dala ten nejkrásnější dárek na světě,“ svěřil se na sociálních sítích dojatý táta. „Ani nedokážu popsat, jak jsem na tebe hrdý. Jak skvěle jsi zvládla náročné období. Jsi nejlepší. Miluju tě! Natálko, vítej v naší rodině!“ rozplýval se fotbalový reprezentant, jehož West Ham už dnes (od 15.15) čeká zápas anglické ligy s Brightonem.

Tříletý Nicolas, který je velkým tátovým fanouškem a už na Slavii s ním zažil nejednu děkovačku přímo na hřišti, se dočkal sourozence. U Coufalů mají nejštědřejší svátky, jaké si mohli představit! Patrik Schick (24), fotbalový reprezentant, stihl letos svatbu s Hanou, v říjnu se dočkali dcerky Victorie a v krabicích pod stromečkem nemohlo být už nic krásnějšího!

Sportovci na sítích: Šafářová má dvě mimina, Pastrňák ukázal nové žihadlo

Video se připravuje ...

Bývalý hokejista Petr Nedvěd (49) si dal na čas. „První Vánoce s Naomkou. Vlastně druhé – první byla v bříšku,“ napsala Nedvědova žena Nicole. Jejich malé bylo na Štědrý den pět měsíců.

Hertlovi jsou rodiči malého Tobiáše sotva dva měsíce. Hokejový reprezentant Tomáš (27) bude mít v San Jose při další sezoně NHL o fanouška více.

Sportovci na sítích: Hertl čeká kluka! Karlos se postaral o nejroztomilejší video

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.