Tak to je šok! Na hvězdu seriálů Norisovou prasklo, že… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tak to je šok! Na hvězdu seriálů Norisovou prasklo, že…

Zuzana Norisová tajila něco zásadního.
Zuzana Norisová tajila něco zásadního. (Foto TV Nova)

Herečka, která se proslavila rolí v hudební komedii Rebelové, a která účinkovala i v řadě oblíbených seriálů, konečně přiznala velkou novinku. Ve čtyřiceti jedna letech je podruhé těhotná!

Zuzana Norisová, jež má už sedmiletou dceru Júlii, se stane mámou „na druhou“. Těhotenství se jí podle webu Báječná žena podařilo dlouho utajit, protože se svým slovenským partnerem, členem činohry Slovenského národního divadla Ondřejem Kovaľem, bydlí stranou veřejnosti. V domě pod karpatskými horami tak nebylo příliš těžké nechat si novinku dlouhou dobou jen pro sebe.

Zuzana Norisová: Potřebuju se aspoň půl roku vyspat, a pak na to můžeme znovu hupnout:

Video se připravuje ...

Až minulý týden, kdy se objevila spolu se svým mužem a sestrou Soňou Norisovou na televizní obrazovce, nešlo už dál nic zakrývat. Vypouklé bříško se údajně nedalo přehlédnout. Jestli se pro tentokrát budou radovat pro změnu z chlapečka, ale herečka odmítla prozradit. Nicméně děťátko se narodí už na konci ledna, tedy už stejně vyjde brzy najevo, koho že to pod srdcem právě nosí!

Hvězda Rebelů Zuzana Norisová: Kvůli Tváři přijde o rodinu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.