Jak se paří v zavirované zemi: Šarlatán čaroval, Bouráci bourali | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jak se paří v zavirované zemi: Šarlatán čaroval, Bouráci bourali...

David Gránský se postaral o veškerou zábavu.
David Gránský se postaral o veškerou zábavu. (Kundrát, Machan, Pátek, Hykl)

Moc jsme toho letos nemohli, covidové uzávěry a domácí vězení, skomírající společenský život, to všechno se na nás podepsalo a neseme to nelibě. Přesto se sem tam najde chvilka, kdy si vyhodíme z kopýtka, zařádíme a zapaříme, a je to dobře. Navzdory virům jsme někdy nezodpovědní, ale o tom je život...

Protože jak známo, hodný kluci ostrouhají a hodný holky jsou vždycky zbytečně brzy doma. A přijdou o to nejlepší. Sem tam nám to ujede, a pak to stojí za to. Slavní se občas mohli sejít na premiéře filmu, ale bylo to jen sporadicky. Svůj rok měl klan Trojanových, herecká star Ivan exceloval hned ve dvou kusech, Bouráku a Šarlatánovi. A syn Pepa ukázal, že bude zdatným nástupcem. Umí hrát, a ještě plést holkám hlavy. 

Uzdu svému temperamentu popustila Kristýna Frejová na párty Primy v Toulcově dvoře, její tanec byl neodolatelný. A Martin Písařík na promítání filmu Štěstí je krásná věc si zavzpomínal na svá záletnická léta a muchloval se s armádou děvčat. Ve vší počestnosti, pochopitelně! Nabízíme jen stručný večírkový sumář uplynulého roku, abychom si připomněli, že nebylo úplně zle, že si správný český flamendr vždycky cestičku najde... 

Šok, Gottův obraz nikdo nechtěl! A Gregorové zkažené Vánoce: Velká prohra a pokuta!

Video se připravuje ...

ČERVEN

Na zakázané párty v pražském Podolí po SupeStar to rozjeli Leoš Mareš a Paľo Habera. Problém byl, že to přetáhli hodně přes tehdy povolenou 23. hodinu. Leoš odjížděl až nad ránem. A padly symbolické pokuty.

Lobbista Hrdlička pořádal párty na Hluboké, protože slavil stříbrnou svatbu. Na parketu se nechali vidět i další kmotři Mynář a Nejedlý od Zemana.

ČERVENEC

Pavel Zedníček uspořádal tzv. Koronafestival, kde se promítaly amatérské záběry z karantény. Na fotce s Ivanem Vodochodským.

Paní doktorka z Modrého kódu Kristýna Frejová rozjela své taneční kreace na mejdanu Primy. Pivo jeden parťák a David Gránský druhý parťák. Kvůli stabilitě při otočce.

Smutná Žilková zrušila společné Vánoce. A překvapivá zpráva Ivany Gottové

Video se připravuje ...

Celý článek naleznete v tištěné podobě Nedělního Aha!

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.