Speciální adventní Prostřeno! Místo Pohlreicha vaří jeho žena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Speciální adventní Prostřeno! Místo Pohlreicha vaří jeho žena!

Šéf je z manželčina přístupu k nevěře v šoku.
Šéf je z manželčina přístupu k nevěře v šoku. (A. Malachovský, M. Hykl, archiv)

Jako jediný z šéfkuchařů dostal v pořadu Prostřeno! 40 bodů a vyhrál 60 tisíc korun, které dal na charitu. Nyní Zdeněk Pohlreich (63) poslal do souboje amatérských kuchtíků svou manželku Zdeňku (48).

Ve speciálním adventním Prostřeno! se totiž tento týden utkají manželky či partnerky šéfkuchařů. Zdeňka se chopila vařečky a úlohy hostitelky jako první už včera. V průběhu večera se nečekaně před hosty zjevil sám Pohlreich.

„Až mi zase, lásko, někdy řekneš, že mám v kuchyni bordel, tak ti to připomenu!“ vtipkoval na adresu své ženy. A pak ji důrazně varoval, ať jídlo nepodává vlažné, jako to prý dělá vždy doma! Dnes se k plotně postaví Marie Fričová, manželka šéfkuchaře Václava Friče. Zítra ji vystřídá Robi Chad, který žije s kuchařkou, food blogerkou a cestovatelkou Kamu.

VIP Prostřeno: Nebezpečné flambování!

Video se připravuje ...

Ve čtvrtek své kuchařské umění předvede Simona Eloy - spolumajitelka rodinného hotýlku kousek za Prahou si na pomoc přizve herečku Báru Štěpánovou. A v pátek uzavře pětici Vietnamka Uyen Ta, která je provdaná za šéfkuchaře Khanha Ta. Ten vařil v Prostřeno! s Pohlreichem.

VIP Prostřeno: Zdeňka Pohlreichová líčí seznámení s manželem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Inka
16. 12. 2020 • 04:19

... nula od nuly pojde, učitelka, která se válela se sedmnácti letým studentem, synem kamarádky ?!
Tak tato smutná postavička dělá běžně dětem svačiny ( s kaviárem ??? ), jejich kuře je nejkvalitnější, její podávané jídlo je originál jako v Americe...uf ! Chlubí se, kritizuje ...a top večera bylo, kdy líčí, jak se dali dohromady a vlastně, zesměšňování Polreichové ex někde na letišti... ukázka toho, když se holý zadek dostane k majlandu ! také nechápu, kdo pasoval Polreicha zlatým řádem do médií jako nej, nej...?!
Kdo byl v jeho restauraci ví, zná, odešel hladový s vyluxovanou kreditkou...👎

mbmb
15. 12. 2020 • 15:16

Porno učitelka a kuchtík co Kokta v angličtině a mluví sprostě v češtině ať zalezou .Nic neumí oba

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.