Koncert hvězd - Gotta skolila alergie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Koncert hvězd - Gotta skolila alergie!

Takhle měl Karel Gott včera večer zpívat s Helenou Vondráčovou na Žofíně. Alergie mu v tom zabránila.
Takhle měl Karel Gott včera večer zpívat s Helenou Vondráčovou na Žofíně. Alergie mu v tom zabránila. (: Lenka HATAŠOVÁ)

PRAHA – Takovou slávu zažívá Praha a její palác na ostrově Žofín jen několikrát do roka! Právě tady totiž včera na prvním ze série Koncertů hvězd 2006 společně vystoupily Helena Vondráčková (58) a Lucie Bílá (40). A zpívat měl i Karel Gott (66). Jenže ten musel své účinkování doslova na poslední chvíli zrušit!

Kliknutím zvětšeteNestárnoucího Slavíka totiž v posledních dnech trápí alergie. A na zkoušce zjistil, že odzpívat koncert v odpovídající kvalitě je nad jeho síly a své večerní účinkování zrušil!

Večer si tak s Vondráčkovou a Bílou nezazpíval. Na pódiu vystoupili i Alexandrovci a ukrajinská zpěvačka Marina Vyskvorkina. Turné hvězd bude pokračovat ještě v několika českých městech, pak se přesune do polských Katovic, ruské Moskvy a na konci května skončí v Ukrajinské státní opeře v Kyjevě. A deník Aha! bude u toho!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.