Csáková vytočená doběla! To si prý líbit nenechá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Csáková vytočená doběla! To si prý líbit nenechá

Ilona Csáková
Ilona Csáková (Daniel Černovský)

Od propuknutí koronaviru se zpěvačka poměrně kriticky staví k různým vládním opatřením. Vše vnímá tak trochu jako politickou manipulaci. Už před časem prohlásila, že jí ani její rodině se nikdo v nosních dutinách šťourat nebude. Razantně se staví i proti vakcinaci.

„Dokud nikdo nebude znát přesně její vedlejší účinky, očkovat se nenechám,“ prohlásila dle webu ŽivotvČesku.cz Ilona Csáková (50). „Domnívám se, že odborníci či pan ministr zdravotnictví by měli předložit či vyvrátit, zda vakcína má vedlejší účinky, o kterých se spekuluje. Nikdo dodnes vlastně neví, jaké vedlejší účinky, o kterých hovořili i propagátoři, jsou. Veřejně se o vedlejších účincích vyjadřují odborníci přes vakcíny, ale i virologové a zpochybňují její blahodárný účinek, který má chránit," rozvedla pro citovaný web zpěvačka svůj kritický postoj.

Ilona Csáková: Jsem šťastně vdaná a za zábavou jezdím s ženskýma!

Video se připravuje ...

„Očkovat se nenechám, dokud to nebudu vědět. A myslím si, že je mnoho lidí, kteří na tom budou stejně. Zkrátka mám pochyby o vakcíně, která je vytvořena za 8 měsíců, když takový proces trvá standardně několik let," dodala Csáková pro ŽivotvČesku.cz.

 

 



Přečtěte si
-bello-
6. 12. 2020 • 21:47

anonymus
Jo-oprava- obě , že studovaly (ypsilon)
.. a s tím... " opět melete nesmysly " opatrně ! Mimo to, Čáková i jako družinářka měla na starost děti očkované .Dneska po přechodu jí nic nehrozí, ale přála bych jí v těhotenství zarděnky, kravce tupé!
Svoje kluky očkované určitě má, to by jí (ten chytřejší) zbytek rodiny dal pěstí

-bello-
6. 12. 2020 • 21:41

anonymus
Já říkám co jsem někde četla to, že jsou si s Ivanou Gottovou blízké , protože studovali zdravotní školu.Fakt mě nenapadlo jít si tohle ověřovat.
Pokud tedy je to střední pedagogická, pak je Csáková se svým mozkem vysloužila družinářka .
Takže dobře, je to družinářka a Ivana jí měla poradit ( ale neporadí, to je zdravotnice za zenitem), že Čákové víc škodí ten vytuněný obličej botoxem, než rouška a očkování.

manunu
5. 12. 2020 • 11:35

anonymus: Tady je zase chytráků.

adam.jacques
5. 12. 2020 • 09:08

Opět melete nesmysly. Ilona Csáková vystudovala střední pedagogickou školu. Tam se o vakcínách určitě neučí

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.