Divoký večírek Ilony Csákové: V manželství jí začíná být těsno? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Divoký večírek Ilony Csákové: V manželství jí začíná být těsno?

Zpěvačka Ilona Csáková.
Zpěvačka Ilona Csáková. (archiv Blesku)

Dříve patřila mezi velké „pařmenky“, s mateřstvím se ale její postoj pochopitelně změnil. Jak se ale zdá, ani teď na staré časy úplně nezapomněla. A když chce, pořád to dokáže. Že je ve formě podle Expres.cz naposledy předvedla Ilona Csáková (48) na Muži roku v Náchodě.

Přijela v pátek, odjížděla až v neděli. Své kluky nechala v Brně, a v jiné části republiky to pořádně roztočila. Po finále Muže roku prý pařila celou noc. Náchod byl Csákové malý, bavila se, popíjela víno, smála se, tancovala, prostě jako za starých časů, kdy byla ještě svobodná a bez závazků. Užívala si ten čas, kdy nemusela vařit, prát a obstarávat své milované kluky.

Energie jí prý nedocházela ani další večer, kdy se účastnila Dne dobrých skutků. Po akci, na níž vystupovala, si dopřála víno s kamarádkami a užívala si podle uvedeného webu do posledního doušku. Občas upustit páru je zkrátka nezbytné. Pro každou mámu bez rozdílu!

Zpěvačka přitom v rozhovoru pro Blesk řekla, že cizí muži ji už de facto vůbec nezajímají. "Vnímám je, regoniskuju, ale vůbec mě nerajcují. Jsem vdaná, šťastná...," usmála se evidentně spokojená zpěvačka. 

Ilona Csáková přiznala, že je šťastné vdaná a že za zábavou jezdí jen s ženskými: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
mord
8. 9. 2019 • 13:38

Proč by si šťastně vdaná žena nemohla dát víno? Uvažování novinářského odpadu a bulvární žumpy nedává smysl

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.