Podhůrský málem přišel o nohu: Najednou koukám, bota je vejpůl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Podhůrský málem přišel o nohu: Najednou koukám, bota je vejpůl!

Zdeněk Podhůrský
Zdeněk Podhůrský (FTV Prima)

Finále 11. ročníku  soutěže o nejsympatičtější zdravotní sestru Batist Nej sestřička 2019 se konalo 5. října v Městském Divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě pod záštitou ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha, starosty města Náchoda Jana Birkeho a dalších významných osobností. A dorazil také Zdeněk Podhůrský (60), který se svěřil s hrůzostrašnou příhodou!

„Byl jsem patronem Natalie Panasenko, tak jsem jí logicky držel palce a vyšlo to. Byla třetí. Ale bylo to hodně těžké, protože všechny finalistky byly skvělé. Mně sestřičky hodně pomohly. Letos jsem si při řezání dříví do krbu málem uřízl nohu motorovou pilou. Honem rychle jsem potřeboval polínko, tak jsem si ten kus dřeva přidržel nohou a najednou koukám, bota je vejpůl a noha pomalu taky. Pobyl jsem si pár dní v nemocnici, kde mne opečovávaly opravdu andělské sestry. Byl jsem trošku nervózní, protože noha pořád krvácela, ale dobře to dopadlo,“ prozradil Zdeněk Podhůrský, jak smolně začal letošní rok.  

Ředitel soutěže Batist Nej sestřička roku David Novotný byl s průběhem letošního soutěžního ročníku spokojen. „Pro mě jsou vítězky všechny sestřičky, které tu stojí. A pak také všichni zdravotníci, kteří svoje povolání dělají s náležitou péčí a láskou. Jsem rád, že mohu spojit soutěž BATIST Nej sestřička s mou soutěží Muž roku. Krásní a urostlí chlapi byli na podiu důstojným doplňkem křehkých sestřiček,“ uvedl David Novotný na závěr večera, který moderovali Karel Voříšek a Sandra Pospíšilová Parmová

1. místo a titul Nej sestřička roku 2019 získala Kateřina Křenková, finalistka s číslem 1. Je jí 38 let, Ústřední vojenská nemocnice Praha, zdravotní sestra na Oddělení invazivní kardiologie a arytmologie

2. místo si donesla Veronika Hryzáková, finalistka s číslem 7, 35 let, Fakultní nemocnice Brno, zdravotní sestra na ARO

3. místo získala Natalia Panasenko, finalistka s číslem 9, Klinika EliteMedical s.r.o., vrchní sestra kliniky

Titulem Batist Sympatie 2019 byla dekorovaná Markéta Kubová, finalistka číslo 12, 39 let, Nemocnice Prachatice a.s., staniční sestra na interním oddělení.




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.