Zemanův výsměch Csákové! Temperamentní Ilona vrací úder | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zemanův výsměch Csákové! Temperamentní Ilona vrací úder

Rýpnutí od Zemana si Ilona nenechala líbit!
Rýpnutí od Zemana si Ilona nenechala líbit! (archiv Blesku)

Takhle vytočená dlouho asi nebyla. Ilona Csáková (50) se na sociální síti rozepsala o momentální situaci v Česku a o testech, které nemocnice provádějí. A k tomu se na ni ještě snesla kritika až z Hradu!

„Nenechám si v rámci plošného testování šťourat v hlavě špejlí, protože ti, co to nařizují, jedou podle scénáře Billa Gatese a WHO… Nikdo do mě ani do mých dětí nebude rvát žádnou vakcínu, která je ba naopak kontraproduktivní… Vy, co máte otevřené oči, víte. Nesmíte se bát chránit své děti, své zdraví, vaše životy!“ napsala na sociální síti Csáková. Jenže narazila a to hned v nejvyšších patrech české politiky!

„Jedna zpěvačka dokonce prohlásila, že za koronavirus může Bill Gates,“ kritizoval zato Miloš Zeman Csákovou ve svém pátečním projevu k národu. A co na to Ilona? „Musím říct, že prezident naší země si moje slova špatně přečetl. Já se nikde nevyjádřila, že za covid-19 může Bill Gates,“ hájí se Csáková na webu ŽivotvČesku.cz a nakvašeně dodává: „A kdo chce psa bíti, hůl si vždycky najde!"

Ilona Csáková na Dance Divas: Proč by homosexuálové nemohli vychovávat dítě?

Video se připravuje ...

Ilona Csáková: Jsem šťastně vdaná a za zábavou jezdím s ženskýma!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
25. 10. 2020 • 16:53

.. Přičemž vláda se zříka každé zodpovědnosti za možné nežádoucí následky na zdraví testovaného po tomhle zákroku, dělanem anonymní osobou, o které identite a její odbornosti se občan nic nedozví. A teď - dúvěrujte ! "Chceme jen vaše dobro ! Společně to zvládneme !"
Zbohatlík Bill se svou žeňuškou mají za sebou skutečně "dobrou" práci - o tom vědí své Indie, Afrika, Kolumbie, Asie, všechny ty - které už zahrnul svým "dobroděním" bez ich informovaného souhlasu. Aktivisté, kteří tam pak byli, poskytli informace o těch experimentálních vakcínach a jejich negatívnych následcích na obrovském počtu dětí a domorodém obyvatelstvu. Taky došlo k úmrtím. To je fakt "svatá charita" ! A teď si svou pozornost namířil na nás.. Zdá se mi, že podnikatel očividně rád své výrobky pchá do malých dětí - má na to zřejmě slabost. Bylo zjevný, když o tom mluvil : Doslovně se zatřásl vzrušením, když říkal se smíchem : "..Prostě to do nich nařveme ! " Mně stačí vidět tu jeho fasádu a je mi jasný - co je zač, tenhle "Mesiáš lidstva", který nemá žádne lékařské, zdravotní vzdělání. Přitom ale dědek chce rozhodovat o zásahech do tělesné integrity lidí Země - bez ich souhlasu. Skutečně velikášska touha.. Jen kapku zapomína, že jednou zemře i on a pak mu konečně dojde, co činil. Pro něho to ale už bude pozdě..

lekno
25. 10. 2020 • 16:50

Jsme rúzní. Množství z nás je jako ovce, pak málo pastýřských psú. No takovej ovčák je dnes na pokraji vyhynutí a tak jsou ovce spíše bez ochrany. Další druhy - třeba mrchožrouti, kterým pravda nevoní a pak spustí škrehotání - často placený.
Ty se hodně rozmnožili. Hyeny, které se vrhají na slabé oběti, chobotnice, krokodýli, atď. Pak taky slabší nebo mírumilovnější stvoření se snaží přežít - každý se múže v něčem najít..
Ilona, ta je jako levice - chrání svou rodinu a já ji chápu. Žádna ovce, ona uvažuje rozumně. Chce to odvahu, vzepřít se nahlas, ona ji měla.. Pchát špejdle do hlavy /hluboko do nosu/ je rizikový invazivní zásah do těla, který múže zpúsobit rúzne zdravotní následky. Stačí si to trocha nastudovat.. Dle mne je tohle testování zbytečné , protože nic neléčí. Tenhle virus se dá ničit posilováním imunity přírodní cestou a pak podobně jako například při zápalu plic. Léčit se dá, jsou léky. Jenže se jim nedělá reklama, protože je v kurze byznys od "filantropa", který se netají tím, jak by se měl zmenšit počet lidí ve světe ..
Strýček Bill si zařídil, aby na jeho vakcíny a testy - teď tyhle špejdle konkrétně - státy udělovali imunitu pro případné zdravotní následky. Špejdle je produkt, za který jeho výrobce nenese žádnou zodpovědnost pro možné budoucí komplikace, které postihnou jeho použivatele. Produkt bez záruky, bez zodpovědnosti za škodu. Stát taky nebere zodpovědnost za možnou škodu na člověku, který se nechá testovat. Mají tohle v SR už právně ošetřeno - naše vláda nenese zodpovědnost. Ale nás nutí na testy tzv. "dobrovolně" - přitom hrozí sankcemi, což odporuje pojmu - dobrovolně. Hrozbami, které jsou v rozporu s Europskou úmluvou o lidských právech, strašením, výhružkami o ztrátě zaměstnání a pod. - vynucují i zaměstnavatelé po lidech nechat si špárat v hlavě špejdlou - nechat se testovat. Přičemž vláda se zříka každé zodpovědnosti za možné nežádoucí následky na zdraví testovaného po tomhle zákroku, dělanem anonymní oso

janakveton
20. 10. 2020 • 05:27

Teď holt každej ukazuje, co v něm je. Nebo naopak není! Jsem ráda, že to vím a budu si to pamatovat.

aveneta
19. 10. 2020 • 11:22

Byť jsem proti Czákové nic neměla, tak teď s ní naprosto nesouhlasím ony testy jsou možná nepříjemné ty tyčky do nosu, ale je to maličkost oproti vážnému onemocnění Covidem. Kyby jí v rodině postihlo těžké onemocnění či smrt v tomto důsledku, tak by takto mediálně nekecala....

Uživatel_5401613
19. 10. 2020 • 07:06

Nemá žádnou sebereflexi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.