Šest let marné snahy a teď: Miss World 2003 porodila dvojčata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šest let marné snahy a teď: Miss World 2003 porodila dvojčata!

Miss World 2003.
Miss World 2003. (Foto Instagram, Profimedia.cz)

Má za sebou 14 potratů, jedno dítě jí »pro jistotu« odnosila a odrodila náhradní matka. Až po takovéto kalvárii se může radovat naplno. Bývalá Miss World Rosanna Davisonová (36) přivedla na svět dvojčata!

Dcera zpěváka Chrise de Burgha (72), jehož milionový hit The Lady in Red byl ozdobou osmdesátek, má za sebou perfektní kariéru. Díky své až dokonalé kráse se blonďatá Irka stala světovou misskou za rok 2003 a poté navázala úspěšnou kariérou v modelingu.

Missky Ivana Christová a Tťána Gregor Brzobohatá se vyjadřují ke kauze #metoo, soutěži Miss a zákazu promenády v plavkách

Video se připravuje ...

V roce 2014 se vdala za kolegu z branže, manekýna Wesleyho Quirka (36), a jejich život nemohl být lepší. Až na vysněné dítě… Hned po svatbě se začali pokoušet o potomky, ale marně. Výsledkem byla řada nešťastných potratů a začínající beznaděj. Proto šla nakonec Rosanna cestou náhradního rodičovství a přesně před rokem uvítali na svět dcerku Sophii.

O pár měsíců později, na úplném začátku koronavirové karantény, překvapivě zjistila, že je těhotná. A nyní porodila zdravá jednovaječná dvojčata Huga a Oscara. „Bylo mi řečeno, že nikdy nebudu moci donosit své vlastní dítě kvůli podezření na dysfunkci imunitního systému, kterou řada různých lékařských kapacit nedokázala napravit. Nikdo mi teď neumí vysvětlit, proč jsem najednou dokázala dovést toto těhotenství do úspěšného konce. Pravděpodobně to navždy zůstane jednou z velkých záhad života,“ uvedla po porodu šťastná maminka a dodala: „Ke svým chlapečkům překypuju láskou!“

Doleželová jezdí k novému muži. Proč ty manévry? A Brejchová se obula do Brodské

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.