S Yoko Ono je to zlé? Rok se neukázala a teď... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

S Yoko Ono je to zlé? Rok se neukázala a teď...

Yoko Ono, vdova po Lennnovi, na tom není nejlépe.
Yoko Ono, vdova po Lennnovi, na tom není nejlépe. (archiv Blesku)

Mnoho fanoušků ji viní z rozvratu kapely Beatles krátce poté, co se v roce 1969 vdala za jejího člena Johna Lennona (†40). Teď to vypadá, že Yoko Ono (87) se stahuje z veřejného života – dohledem nad dědictvím po Johnovi pověřila jejich společného syna Seana (45).

Yoko už přes rok nebyla na veřejnosti, navíc podle posledních zpráv potřebuje čím dál více svůj invalidní vozík. „Yoko pokračuje v dohledu nad Johnovým odkazem, ale jmenovala Seana jako ředitele v případě potřeby,“ tvrdí její mluvčí. Sean tak má dohled nad osmi společnostmi spojenými s Beatles včetně Apple Corp., firmou, kterou založila sama kapela a která vlastní všechna práva na skladby »Brouků«. A rozhodně nejde o drobné, vloni Apple Corp. vydělala 1,5 miliardy korun a každý ze zbývajících spoluvlastníků – Paul McCartney, Ringo Starr, Yoko Ono a Olivia, vdova po Georgu Harrisonovi – inkasoval skoro 181,5 milionu korun.

Rolls-Royce Johna Lennona bude za pár dní vystaven v Londýně

Video se připravuje ...

Umělci tvoří na Lennonově zdi, 7. listopadu 2019.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
st.rec
15. 11. 2020 • 15:49

Ono by se hodilo kdyby kdysi nechtěla likvidovat Brouky a Johna jen pro sebe.a nevedla de>mentní kecy + politiku sebe­význam­nosti­....Je to hloupá husa a John jí jen skočil na lep - špek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.