Harry trapáčkem kvůli Meghan! Podlý útok na vlastní rodinu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Harry trapáčkem kvůli Meghan! Podlý útok na vlastní rodinu

Harry opět zaperlil!
Harry opět zaperlil! (archiv)

Ačkoliv vztah mezi rodiči prince nebyl idylický, beze sporu se mu dostalo nejlepších škol, výjimečného rozvoje po všech stránkách. Přesto Harry v rozhovoru s aktivistkou hnutí Black Lives Matter dokázal vyslovit větu, že královská výchova a vzdělání dostatečné nebyly. Jak to mohl říci?!

Důvodem má být prý jeho nepřipravenost na jeden celosvětový problém, který je prý nevědomá rasová předpojatost. Tu údajně naplno poznal až po sňatku se svojí vyvolenou Meghan Merkelovou (38), jak uvádí web Expres.cz. Doslova řekl, že si vyzkoušel pár dní v „její kůži“. Čímž spoustu lidí naštval, protože i v tomto obratu se rasová předpojatost ukrývá. Pochopitelně zejména Brity ale namíchlo to, že si troufá opírat se do vlastní rodiny.

Princ Harry zpívá s Jon Bon Jovim

Video se připravuje ...

Přesto si princ trval na tom, že s nevědomou rasovou předpojatostí konfrontovaný královském paláci nebyl. „Jakmile si to uvědomíš, pak je na tobě, abys vyšel z komfortní zóny a začal se o tom problému učit. Protože nevědomost pak už není výmluvou. Ale já vůbec se svojí výchovou a vzděláním nevěděl, co to nevědomé předsudky jsou. Netušil jsem, že něco takového existuje,“ prohlásil Harry v rozhovoru, tradičně s velmi utrápeným výrazem. „A pak, což je smutné, mi trvalo mnoho, opravdu mnoho let, než jsem si to celé uvědomil. Zvlášť jsem si to ale uvědomil, když jsem žil týden v botách mojí ženy,“ dodal.

Tento výraz mu dala ale veřejnost poněkud „sežrat“. „Boty tvojí ženy stojí zřejmě několik tisíc dolarů. Spousta lidí by v nich také ráda chodila, alespoň na den. Přála bych si, abys přestal neustále kázat a stěžovat si. Nežereme ti to,“ vzkázala Harrymu čtenářka britského serveru Mail Online. „Myslí týden v botách svojí bohaté manželky, obklopen služebnictvem a ochrankou? Tak určitě,“ přidává se další.

Meghan Markleová o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.